Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Συγκλονιστική επιστολή μίας 9χρονης μαθήτριας



"Με λένε Μαρία ... και πηγαίνω στο 5ο δημοτικό σχολείο ...


Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε βάζετε σχολικά λεωφορεία για τα παιδιά! Πώς θα πάνε τα παιδιά στο σχολείο τους, αν δεν έχουν λεφτά για τα εισιτήριο, άραγε όταν θα πάω εγώ γυμνάσιο πώς θα πηγαίνω; Στο σχολείο μου υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν να φάνε, σε λίγο καιρό που θα κάνει κρύο άραγε θα μας βάλουν πετρέλαιο; Δεν θέλω να κρυώνω στο σχολείο ούτε οι συμμαθητές μου να πεινάνε, είμαι πολύ μικρή για να κάνω κάτι για όλα αυτά, κάντε εσείς που μπορείτε!"

Το γράμμα της μικρής Μαρίας που αφήνει άφωνο κάθε αναγνώστη! Βρήκα αυτό το κείμενο στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου. Αυτό το ανθελληνικό και προδοτικό κράτος που χρόνια τώρα δρούσε ανενόχλητο εις βάρος του βολεμένου νεοέλληνα, που δεχόταν ο,τιδήποτε του πετούσαν με αναίδεια αρκεί και ο ίδιος βέβαια να βολευόταν από τους βο(υ)λευτές "μας" (πλην ελαχίστων περιπτώσεων). Αυτό λοιπόν το τραγελαφικό, υποτιθέμενο δημοκρατικό καθεστώς της μεταπολίτευσης που έχει οδηγήσει το λαό μας στην εξαθλίωση και στον εξευτελισμό, ήρθε η ώρα να λογοδοτήσει και να πληρώσει για όλες τις απάνθρωπες αυτές ενέργειες, που το μόνο που έκαναν είναι να εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα!

Δούλοι του συστήματος οι βo(υ)λευτές "μας" λοιπόν με μοναδικό σκοπό την υποδούλωση του Ελληνικού λαού. Με κύριο στόχο να αφανίσουν τις αξίες και τα ιδανικά του μεγάλου μας Έθνους. Ας έρθει λοιπόν ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος ή ο Τσίπρας να απαντήσουν στα ερωτήματα αυτού του μικρού παιδιού, να του πούνε πως εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την κατάσταση αυτή, εμείς σου στερήσαμε την παιδική ανεμελιά, εμείς κάναμε το σχολείο σου να μην έχει θέρμανση, εμείς είμαστε ο λόγος που δεν έχετε τα απαραίτητα, εμείς είμαστε εκείνοι οι οποίοι οδήγησαν 3.000 Έλληνες στην αυτοκτονία! Εμείς ευθυνόμαστε για όλα τα δεινά του Έθνους! Κι όμως είμαστε ακόμη ελεύθεροι. Τραγική ειρωνεία...

Απευθύνομαι λοιπόν σε όλα τα ανδρείκελα του άντρου της κλεπτοκρατίας (επονομαζόμενη Βουλή των Ελλήνων και όχι Βουλή του ψεύδους και της διαφθοράς, όπως θα έπρεπε να αποκαλείται) και λέγω τούτο: Εμείς οι Έλληνες εθνικιστές δεν παραδίδουμε τα όπλα! Δεν οπισθοχωρούμε! Δεν ξεχνάμε! Δεν προσκυνούμε τον αιώνιο εχθρό! Η οργή μέρα με τη μέρα θεριεύει μέσα μας, ο θυμός έχει φωλιάσει για τα καλά στις ψυχές όλων. Πάντοτε οι λίγοι νικούσαν τους πολλούς. Δεν χρειαζόμαστε στρατό μεγαλειώδη, μοναχά καρδιά που χτυπά στα στήθια για λευτεριά και εκδίκηση!
Για να φανούμε αντάξιοι των προγόνων μας που χύσανε το αίμα τους σε τούτα εδώ τα χώματα που κάποιοι είχαν την ξεδιαντροπιά να ντροπιάσουν. Η κατάσταση αυτή δεν αρμόζει σε κανένα Έλληνα, σε καμιά Ελληνίδα! Είμαστε λαός υπερήφανος, λαός που κουβαλά στις πλάτες του μια τεράστια κληρονομιά. Οι χρυσές σελίδες της ιστορίας ήρθε η ώρα να συνεχίσουν να γράφονται από κει ακριβώς που σταμάτησαν, με μελάνι το αίμα Ελλήνων πατριωτών που είναι πρόθυμοι να θυσιαστούν για την Πατρίδα! Για την Ιδέα! Για τα Ιδανικά ! Για την Ελευθερία! Για την Εθνική ανεξαρτησία! Για την Εθνική υπερηφάνεια!

Το οφείλουμε στους Προγόνους μας
Το οφείλουμε στην Πατρίδα
Το οφείλουμε στον εαυτό μας
Αν θέλουμε να αποκαλούμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...