Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Το άρωμα του ζευγαριού


Το άρωμα που θα φοράτε εκείνη την ξεχωριστή ημέρα, πρέπει να είναι σίγουρα κι αυτό ξεχωριστό. Στα μαγαζιά καλλυντικών υπάρχουν αρώματα, σε όλες τις τιμές. Χρήσιμο θα ήταν να επισκεφτείτε κάποιο κατάστημα καλλυντικών να δοκιμάσετε κάποια αρώματα, ώστε να βρείτε αυτό που πραγματικά θα σας εντυπωσιάσει, να θυμάστε όμως να μην δοκιμάσετε πάνω από 2-3 την κάθε φορά γιατί το μόνο το σίγουρο είναι ότι το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μπερδευτείτε. Αν θέλετε μπορείτε να ζητήσετε κάποια δείγματά από τα αρώματα που σας έκαναν εντύπωση ώστε να το φορέσετε πάλι και να σιγουρευτείτε ότι είναι αυτό που σας ταιριάζει απόλυτα, γιατί το κάθε άρωμα μυρίζει διαφορετικά σε κάθε γυναίκα και αντίστοιχα σε κάθε άντρα.

Ημέρα γάμου

Για την ημέρα του γάμου σας προτιμήστε να φορέσετε διαφορετικό άρωμα από αυτό που σας έχουν συνηθίσει, κάποιο με μεγάλη διάρκεια σε συνδυασμό με ένα καλό αποσμητικό ώστε να αποφύγετε την κακοσμία του ιδρώτα. Είναι σίγουρο πως με τα φώτα, το αάγχος που μπορεί να έχετε, το χαιρέτισμα των καλεσμένων σας, το χορό στη δεξίωση, θα ιδρώσετε. Τι πιο ωραίο από μία υπέροχη μυρωδιά που θα σας χαρίσει το αποσμητικό σε συνδυασμό με το άρωμά σας.
Προσοχή μην ψεκάσετε απευθείας πάνω στο νυφικό σας οι νύφες και στο γαμπριατικο πουκάμισο οι γαμπροί γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να το λεκιάσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...