Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Πες μου τι καφέ πίνει να σου πω πόσο καλός είναι στο κρεβάτι!

Πες μου τι καφέ πίνει να σου πω πόσο καλός είναι στο κρεβάτι!


Βγήκατε για πότο, για φαγητό, για καφέ όμως; Τι μπορεί να δείξει η επιλογή του καφέ για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις αλλά και επιδόσεις; Ο καφές εκτός από τις αντιοξειδωτικές του δράσεις, το μέλλον, μπορεί να σας δείξει τι προτιμά στο κρεβάτι ο ερωτικός σας σύντροφος, γλιτώνοντας σας έτσι από χρόνο.
Freddo: Γλυκό, μέτριος ή σκέτος δεν έχει σημασία, εκφράζει το μοντέρνο και casual τύπο. Η δική τους περίπτωση την ώρα του σεξ είναι λίγο ιδιαίτερη. Σε καμία περίπτωση, δεν πρέπει να ανησυχήσετε αν εκείνη τη στιγμή, σταματήσει για να τσεκάρει το κινητό του. Δεν υπάρχει άλλο πρόσωπο, το πιο πιθανό είναι να θέλει να κάνει check in ή να ανεβάσει στο instangram τη στάση σας. Ωστόσο, το σεξ μαζί του είναι πάντα καλό αλλά με πιο funky πινελιά.
Frappe: Έχει ταυτιστεί με χαλαρές στιγμές αλλά και με μια ιεροτελεστία, ανακάτεμα με αργές κυκλικές κινήσεις. Δεν είναι τυχαίο. Στο κρεβάτι ο τύπος αυτός θα είναι το ίδιο χαλαρός κάνοντας το σεξ απολαυστικό και για τους δύο σας.
Ελληνικός: Αντιπροσωπεύει τον παραδοσιακό τύπο. Ο κλασσικός brutal τύπος που ξέρει τι θέλει και το παίρνει. Στο σεξ μην περιμένετε μεγάλη φαντασία και ποικιλία στάσεων. Μια είναι η επιλογή doggy style. Μετά το σεξ μην περιμένετε πως θα κοιμηθείτε αγκαλίτσα, το πιο πιθανό να γυρίσει πλευρό και να κοιμηθεί σε δευτερόλεπτα.
Espresso: Καλύτερα να κρατηθείτε μακριά! Δείχνει έναν άνθρωπο που θέλει να τελειώνει γρήγορα γιατί ο χρόνος τον πιέζει. Ο espresso σημαίνει ένας γρήγορος καφές στα όρθια. Δυστυχώς, γίνεται τρόπος ζωής, επηρεάζοντας και τους άλλους τομείς.
Latte: Δύσκολα τα πράγματα εδώ. Καλύτερα να έπινε espresso. Σκεφτείτε λίγο, τί απαιτήσεις μπορεί να έχετε στο κρεβάτι από έναν άντρα που πίνει περισσότερο γάλα από καφέ; Καμία προσπάθεια να ανέβει λίγο η ένταση και να νιώσει τόνωση. Όπως ο καφές του είναι μια safe επιλογή, το σεξ δεν θα έχει καμία απολύτως διαφορά.
πηγή: jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...