Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ρομαντισμός στις σχέσεις


Ρομαντισμός στις σχέσεις
Η εικόνα των ανδρών ως των πλασμάτων εκείνων που η Κίρκη τόσο ακριβοδίκαια μετέτρεψε σε γουρουνάκια, θέση από την οποία δεν θα έπρεπε ποτέ να εξέλθουν, καθότι αποτελούν το απολύτως φυσικό τους περιβάλλον, είναι ξεκάθαρα διαμορφωμένη στο μυαλό σου. Κι αν δεν τους προσομοιάζεις με το συμπαθές τετράποδο, τότε και πάλι δεν απέχεις ιδιαίτερα από την αντίληψη τους ως διπόδων επικεντρωμένων στις σαρκικές απολαύσεις, στην αμνησία θεμελιωδών γεγονότων, όπως γενεθλίων, επετείους κτλ και στη διαμόρφωση ενός προφίλ που κάθε άλλο παρά ρομαντικό το λες και το εκλαμβάνεις.
Εκφυλόμουτρα του σεξ, λοιπόν, συλλήβδην και ανεξαιρέτως, χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό. Δεν βλέπω την ώρα, ομολογώ, να σε γκρεμίσω από τον χρυσοποίκιλτο θρόνο της ηθικώς προεξάρχουσας, και πάντως αγνής και όχι πονηρής στο μυαλό και στη σκέψη, που τόσο τέλεια έχεις πλάσει ως ειδυλλιακή εικόνα. Και όχι μόνος μου, αλλά με την βοήθεια μίας από τις λατρεμένες μου έρευνες, που αποδεικνύει των λόγων μου το αληθές: και αυτό είναι ότι ναι, είμαστε απείρως ρομαντικότεροι από εσάς!
Έχω γερή τεκμηρίωση και χιλιάδες κόσμου πίσω μου. Για την ακρίβεια, ολόκληρη επιστημονική εργασία, η οποία διενεργήθηκε μεταξύ 70000 ανθρώπων την τελευταία τριετία, και πρόκειται για την μεγαλύτερη έρευνα όλων των εποχών, αναφορικά με τις ρομαντικές σχέσεις και γενικότερα τις σχέσεις μεταξύ των ζευγαριών. Το μέγεθος της φαίνεται και από το ότι τα αποτελέσματα χρειάστηκαν ολόκληρο τόμο για να δημοσιευτούν, υπό τον τίτλο “The Normal Bar” και την προσωπική επιστημονική επιμέλεια των καθηγητών Chrisanna Nothrup, Pepper Schwartz και James Witte του Πανεπιστημίου του George Mason της Βιρτζίνια.
Ερωτηματολόγια με συνολικά 1300 (!) υπεραναλυτικές σε εξαντλητικό βαθμό ερωτήσεις διανεμήθηκαν, ακριβώς για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο ψευδών απαντήσεων, με συνεχείς διασταυρώσεις από την ερευνητική ομάδα, που συγκροτούσε περί τα 300 άτομα, με σκοπό να παραδώσει πραγματικά τεκμηριωμένα αποτελέσματα, όσον αφορά τη ρομαντικότητα που διακατέχει ή μη τη σχέση μεταξύ των δύο φύλων, καθώς και τη σοβαρότητα που αποδίδεται ή όχι στις σχετικές πτυχές της ζωής τους. Και αυτά, δυστυχώς για σένα, είναι συντριπτικά: συνολικά το 48% των ανδρών δήλωσαν ότι έχουν ερωτευθεί με την πρώτη ματιά, έναντι μόλις του 21% των γυναικών! Και όσον αφορά τις επετείους σημαντικών γεγονότων, καθώς και το ενδιαφέρον σχετικά με αυτές, οι ίδιες οι κοπέλες βαθμολόγησαν κατά μέσο όρο με 8.22 στη 10βαθμια κλίμακα τα αγόρια τους, έναντι του πτωχότατου 6.89 με το οποίο σας φιλοδώρησαν τα αγόρια!
πηγή: marymary.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...