Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Διαθέσιμη η αναβάθμιση λογισμικού του Wii U

Διαθέσιμη η αναβάθμιση λογισμικού του Wii U


Μειώνει σε μεγάλο βαθμό το χρόνο φόρτισης της κονσόλας

Η αναβάθμιση λογισμικού του Wii U, πέρα από την μείωση των loading times, θα επιτρέπει τη μεταφορά ή την αντιγραφή αρχείων ανάμεσα σε 2 USB συσκευές, το κατέβασμα και το install software σε κατάσταση stand-by, και άλλα. Την πλήρη λίστα μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Το update 3.0 θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να το κατεβάσετε, ανάλογα με την ταχύτητα της σύνδεσής σας, πάντως η μία ώρα είναι μάλλον στάνταρ. Το αποτέλεσμα, όσον αφορά το κύριο χαρακτηριστικό της αναβάθμισης, είναι πράγματι η μείωση των χρόνων φόρτωσης. 

Σύμφωνα με το Polygon, o μέσος όρος για τις διάφορες λειτουργίες είναι λίγο πάνω από το 30%. Για να είμαστε ειλικρινείς, εμείς δεν πήραμε το χρονόμετρο στα χέρια μας (πολύ απλά γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε την «πριν» μέτρηση, καθώς το downloading είχε ήδη ξεκινήσει...), αλλά το "μετά" είναι σίγουρα πιο γρήγορο σε σχέση με το παρελθόν. Υπενθυμίζουμε ότι νέα αναβάθμιση για το ίδιο ζήτημα, αναμένεται αργότερα εντός της χρονιάς.

Πηγή: thegang.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...