Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013

5 πράγματα που επηρεάζουν αρνητικά την αντρική λίμπιντο

5 πράγματα που επηρεάζουν αρνητικά την αντρική λίμπιντο


Μπορεί να νομίζουμε ότι έχουν πάντα το μυαλό τους στο σεξ αλλά η πραγματικότητα δεν είναι αυτή καθώς υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά τη λίμπιντο των αντρών. Δες ποιοι είναι αυτοί...
 Αν δεν έχει όρεξη για σεξ τώρα τελευταία δες τι μπορεί να φταίει και μην μουτρώνεις! Δείξε κατανόηση καθώς κάποιος από τους παρακάτω παράγοντες μπορεί να είναι η αιτία...

  1. 1. Στρες
   Αν δουλεύει πολλές ώρες την μέρα και μάλιστα υπό πίεση, είναι λογικό να μην έχει στο μυαλό του άλλα πράγματα καθώς η τεστοστερόνη πέφτει. 
  2. 2.Αλκοόλ
  3.    Αν καταναλώνει αλκοόλ σε καθημερινή βάση και σε ποσότητα, το συκώτι έχει τη δυνατότητα να μετατρέπει την τεστοστερόνη σε οιστρογόνα πράγμα που οδηγεί στη μείωση της λίμπιντο.
 1. 3.Στενά εσώρουχα
 2.   Είναι πολύ πιθανόν αν φοράει πολύ στενά εσώρουχα, καθώς οι όρχεις έρχονται σε πολλή στενή επαφή με το σώμα και η θερμοκρασία τους αυξάνεται να επηρεάζονται οι ορμόνες του. Προέτρεψέ τον να φορά πιο χαλαρά εσώρουχα.
 3. 4.Τα 30
 4.   Μετά τα τριάντα, η όρεξή του για σεξ μειώνεται και από βιολογικούς παράγοντες και λόγω στρες, αλλά έρευνες δείχνουν ότι από αυτή την ηλικία και μετά τους ενδιαφέρει το πιο ποιοτικό σεξ.

 1. 5.Τα μη βιολογικά φρούτα και λαχανικά
 2.  Το να μην καταναλώνει καθόλου φρούτα και λαχανικά επηρεάζει την όρεξη του για σεξ  αλλά νέες έρευνς αποκαλύπτουν πως παίζει ρόλο και κατα πόσο αυτά είναι βιολογικά διότι οι ουσίες που ψεκάζουν στη μαζική παραγωγή έχουν αρνητικές επιπτώσεις στη λίμπιντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου