Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Πάλι πονάει η μέση σου; Μήπως τελικά φταίνε τα παπούτσια σου;


Πάλι πονάει η μέση σου; Μήπως τελικά φταίνε τα παπούτσια σου;
Μήπως η μόδα βάζει σε κίνδυνο την υγεία σου...;
 Ακολουθείς μία ήπια σωματική άθληση, αποφεύγεις τις απότομες κινήσεις, δεν σηκώνεις μεγάλα βάρη κι όμως ο πόνος στη μέση δεν λέει να υποχωρήσει. Τα παπούτσια λοιπόν μπορεί να είναι ένας παράγοντας που ευθύνεται για κακή στάση του σώματος και της σπονδυλικής στήλης και προκαλεί πόνους στη μέση. Γι' αυτό κι εμείς σου δίνουμε κάποιες συμβουλές από ειδικούς για την αγορά των κατάλληλων παπουτσιών που δεν θα επιβαρύνουν το σώμα σου.

√ Στην περίπτωση των παπουτσιών, υπάρχει ο κανόνας «ο,τι πληρώνεις, παίρνεις». Φυσικά δεν εννοούμε να αγοράσεις το τελευταίο σχέδιο του Louboutin, αλλά όχι και παπούτσια από το πανέρι. Γιατί συνήθως τα πολύ οικονομικά παπούτσια δεν έχουν τη φόρμα ή δεν προσφέρουν τη σταθερότητα που χρειάζεται το πέλμα σου.

√ Για να δεις αν είναι άνετο καλό είναι το δοκιμάσεις σε μία σκληρή επιφάνεια στο πάτωμα και όχι πάνω σε χαλί.

√ Τα παπούτσια με πολύ μυτερή μύτη , καταπιέζουν και κουράζουν τα δάχτυλα και ευθύνονται για την εμφάνιση κάλων και παραμορφώσεων.

√ Όσο σέξι και αν φαίνονται τα ψηλοτάκουνα στιλέτο παπούτσια, προκαλούν προβλήματα στη μέση και κουράζουν το πόδι, ειδικά αν πρέπει να τα φοράς πολλές ώρες. Προτίμησε λοιπόν ένα πιο σταθερό τακούνι για τη δουλειά, όπως πλατφόρμες ή παπούτσια με χοντρό τακούνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...