Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Στυλάτη στο γραφείο την άνοιξη!

Στυλάτη στο γραφείο την άνοιξη!


Αν η δουλειά σου έχει αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα, δες ια μπορείς να επιλέξεις να φορέσεις τώρα την άνοιξη για να εμπνέεις σεβσμό και ταύτοχρονα να είσαι απαράμιλλα κομψή!
  Το ντύσιμό μας μπορεί πάντα να εκπέμπει κύρος και σοβαρότητα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι βαρετό! Τώρα που ο καιρός ζέστανε είναι ευκαιρία να απαλλαγείς από τα μουντά χρώματα και να ανβαθμίσεις στυλιστικά και τις εμφανίσεις σου στο γραφείο.

Δες τι μπορείς να βάλεις...

Ψηλόμεσο παντελόνι

office-look-street-style

 Ένα ψηλόμεσο παντελόνι συνδυασμένο με ένα πουκάμισο και μια ζώνη που θα τονίσει τη μέση, είναι ένα πρακτικό σύνολο που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές περιστάσεις, από το πρωί μέχρι το βράδυ, χωρίς να υστερεί καθόλου σε κομψότητα. Ανυτιθέτως μάλιστα είναι υπέρκομψο και μπορεί νακαμουφλάρει και τυχόν ατέλειες στο σωματότυπο.

Πουκάμισο wrap

streetstyle7125-web

 Είναι μια από τις top επιλογές της σεζόν ενώ μπορείς να το ταιριάξεις ιδανικά με cigarette παντελόνι αλλά και με φούστα. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες θα απογει΄σουν το σύνολο.


Σακάκι- παντελόνι

FW11SCBS Street 58 2082384a

 Σπάσε τη μονοτονία ενός κοστουμιού συνδυάζοντας διαφορετικά χρώματα στο σακάκι κσι στο παντελόνι. Πόνταρε σε έντονα χρώματα κι αν διστάζεις μπροστά στις έντονες αντιθέσεις ταίριαξέ τες με βασικά χρώματα όπως το μπλε, το μπεζ κια το λευκό.

Pencil φούστα

393x554

 Μην ξεχνάς τη δύναμη της φούστας. Μια ψηλόμεση φούστα μαζί με ένα πουκάμισο ή ένα χαλαρό τοπ θα αναδείξει τη θηλυκότητα σου χωρίς να χάνεις το κύρος σου. Απαραίτητα τα ψηλοτάκουνα τα οποία θα ανδείξουν ακόμα περισσότερο τη σιλουέτα σου.

Τα χρωματιστά σακάκι είναι hot!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...