Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Η Intel προσέλαβε πρώην αντιπρόεδρο της Apple

Η Intel προσέλαβε πρώην αντιπρόεδρο της Apple


Ο Mike Bell θα εργαστεί στην ανάπτυξη τσιπ για έξυπνες συσκευές

H Intel έχασε την ευκαιρία να φτιάξει τον επεξεργαστή για το πρώτο iPhone, ωστόσο η εταιρεία δουλεύει σκληρά ώστε να μην μείνει εκτός παιχνιδιού, γι' αυτό και προσέλαβε ένα παλιό ταλέντο της Apple.

Για να ηγηθεί μια νέα ομάδα που θα ασχολείται με τις έξυπνες συσκευές, η Intel προσέλαβε τον πρώην αντιπρόεδρο της Apple, Mike Bell.

O Bell και η ομάδα του θα ασχοληθούν με τις αναπτυσσόμενες τεχνολογίες και τα ultra-mobile προϊόντα. O Mike δούλευε για την Apple για 16 χρόνια, πριν πάει στην Palm.

Σε δήλωση της η Intel σημείωσε πως «η ομάδα θα αναλάβει να μετατρέψει καινοτόμα τεχνολογία και επιχειρηματικά μοντέλα σε προϊόντα τα οποία θα ηγηθούν στην αγορά».

Απ’ ό,τι φαίνεται ο Bell θα δουλεύει πάνω σε τρόπους ώστε τα τσιπ της Intel να βρεθούν σε συσκευές του μέλλοντος, κάτι το οποίο είναι αρκετά πιο δύσκολο απ’ ό,τι πίστευε αρχικά η εταιρεία.

Η Intel κυριαρχεί στους επεξεργαστές των υπολογιστών εδώ και μια δεκαετία, ωστόσο δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με smartphone και tablet. 

Επειδή όμως οι καιροί αλλάζουν, και επειδή τα smartphone και τα tablet έχουν αυξημένες πωλήσεις, αποφάσισε τώρα, έστω και λίγο αργά, να μπει στο παιχνίδι και να μην αφήσει τις υπόλοιπες εταιρείες μόνες τους.

Πηγή: greekapplenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...