Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Δείτε πως μια μητέρα απο την Αθήνα κατάφερε να βγάλει 1400€ τη βδομάδα!




Από: Σάρα Τζέφερσον
Ερευνητής του Online Career Journal | Η Καθημερινή Οικονομική Ενημέρωση Σας
Τελευταία ενημέρωση στις:Πέμπτη, Ιουνίου 6, 2013

Έχεις ποτέ σκεφτεί να δουλέψεις διαδικτυακά?

Η Κόριννα Παπαδοπούλου από την Αθήνα ποτέ δεν πίστευε ότι θα μπορέσει να δουλέψει στο Ίντερνετ, μέχρι να την κατανικήσει η περιέργεια της και να συμπληρώσει μια απλή ηλεκτρονική φόρμα. Πριν καν να το συνειδητοποιήσει, ανακάλυψε το προσωπικό της μυστικό για να καταπολεμήσει την κρίση και κατάφερε να προσφέρει ένα ικανοποιητικό εισόδημα στην οικογένεια της ενώ μένει στο σπίτι με τα τρία της παιδιά.
Διάβασα το ιστολόγιο της Κόριννα τον προηγούμενο μήνα και αποφάσισα να παρουσιάσω την ιστορία της στην εβδομαδιαία αναφορά καταναλωτών μας. Σε μια τηλεφωνική συνέντευξη αυτή μου είπε την καταπληκτική ιστορία της για το πώς έμαθε να βγάζει λεφτά από το σπίτι. «Βγάζω περίπου 4.000 – 5.000$ το μήνα δουλεύοντας από το σπίτι. Είναι αρκετά για να αντικαταστήσω το εισόδημα που είχα από την προηγούμενη δουλειά μου, ειδικά αν σκεφτείς πως δουλεύω μόνο 15-18 ώρες την εβδομάδα, από το σπίτι μου.»
Αυτή είναι η πρώτη επιταγή που πήρε η Κόριννα μετά από μόλις 4 εβδομάδες.
Η διαδικτυακή εργασία αποτέλεσε πνοή αναζωογόνησης για την οικονομική κατάσταση της Κόριννα, η οποία πάλευε για μήνες να βρει μια καλή δουλειά, αλλά δεν κατάφερε τίποτα. «Έχασα τη δουλεία μου λίγο μετά την έναρξη της κρίσης, χρειαζόμουν σταθερό εισόδημα και δε με ενδιέφεραν οι απάτες στο Ίντερνετ που υπόσχονται γρήγορα κέρδη. Όλες αυτές οι επιχειρήσεις-πυραμίδες που πρέπει να πουλήσεις προϊοντα στους φίλους και στην οικογένεια σου. Απλώς χρειαζόμουν έναν αξιόπιστο τρόπο να βγάλω χρήματα για μένα και για την οικογένεια μου. Το καλύτερο στη διαδικτυακή εργασία είναι πως είμαι πάντα στο σπίτι με τα παιδιά μου. Χάρη στο Online Salary Solution, προσφέρω στα παιδιά μου την ζωή που τους αξίζει.»
Τη ρώτησα για το πώς ξεκίνησε το ταξίδι που άλλαξε τη ζωή της. «Ήταν αρκετά εύκολο.»Συμπλήρωσα μια μικρή φόρμα και παρήγγειλα το εγχειρίδιο. Η τιμή που πλήρωσα για το εγχειρίδιο δεν ήταν υψηλή. Είναι πολύ απλό, δεν είμαι ειδικός στους υπολογιστές, αλλά μπορώ να χρησιμοποιώ το Διαδίκτυο και με βοήθησε πολύ το γεγονός ότι ξέρω αγγλικά. Δεν πουλάω κάτι και κανένας δε χρειάζεται να αγοράσει κάτι. Και ήταν τόσο εύκολο, απλά ακολούθησα τις οδηγίες. Ο καθένας μπορεί να το κάνει.'
Οι εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεσαι αξίζουν περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια δολάρια και είναι οι πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες στην διαδικτυακή αγορά, όπως το Amazon, το Google, το Walmart, το Delta, η Apple και άλλα… Χρησιμοποιείς τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες στον κόσμο, περισσότερο από το 50% όλης της κίνησης στο Ίντερνετ περνάει από αυτές τις ιστοσελίδες κάθε μέρα. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία και πραγματικά έχει βοηθήσει τον κόσμο να εργάζεται από το σπίτι τα τελευταία 5 χρόνια. Γιατί να μην συνεργαστείς με τις καλύτερες και μεγαλύτερες εταιρείες στο Ίντερνετ?
Υπάρχουν πολλές απάτες στο Ίντερνετ που υποστηρίζουν ότι μπορείς να βγάλεις 5.000$ το μήνα, αλλά είναι πραγματικά απάτες. Από την συζήτηση μου με την Κόριννα: «Φέρνω έναν καλό μισθό δουλεύοντας από το σπίτι, το οποίο είναι καταπληκτικό. Έως και πριν από έναν χρόνο, δεν είχα δουλεία σε μια άθλια οικονομία. Ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα που συμπλήρωσα αυτήν τη φόρμα.'
Η Κόριννα Παπαδοπούλου χρησιμοποίησε το Online Salary Solution για να απαλλαγεί από την ανεργία και την οικονομική κρίση.
'Στην πραγματικότητα, βγάζω 4.500- 5.000$ το μήνα από το σπίτι' – Κόριννα Παπαδοπούλου
Η Κόριννα δεν έχει μοιραστεί την ιστορία της ποτέ στο παρελθόν, και με την άδεια της, τη δημοσιοποιούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...