Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

3 λόγοι που κάνουν (αληθινά) ευτυχισμένο ένα ζευγάρι

3 λόγοι που κάνουν (αληθινά) ευτυχισμένο ένα ζευγάρι
Υπάρχουν μυστικά που συνθέτουν την πραγματική ευτυχία.
Υπάρχουν ζευγάρια που ζουν πραγματικά την απόλυτη ευτυχία. Δεν προσποιούνται, δεν πιέζονται. Η σχέση τους διαθέτει στοιχεία που τους κάνει να ζουν αρμονικά και ήρεμα, με αποτέλεσμα να μπορούν να χτίζουν κοινές συνισταμένες σε βάθος χρόνου. Ποιό μυστικό όμως κρύβεται πίσω από τα αληθινά αγαπημένα ζευγάρια;

Καλό σεξ. Εννοείται πως η σεξουαλική ζωή είναι εξαιρετικά σημαντική σε ένα ζευγάρι. Όταν δύο άνθρωποι τα.. βρίσκουν στο κρεβάτι, τότε υπάρχει μεγαλύτερη ερωτική χημεία, πάθος και ένταση μεταξύ τους. Αυτό το βλέπεις συνήθως από την αρχή (αν και υπάρχει περίπτωση να δουλευτεί εφόσον οι δύο σύντροφοι μιλούν ανοιχτά μεταξύ τους και διεκδικούν αυτά που θέλουν).

Κοινά ενδιαφέροντα. Εάν μοιράζεσαι με το σύντροφό σου κοινά χόμπι, τότε είναι πολύ πιο πιθανό να έχεις πολύ περισσότερες ευχάριστες στιγμές μέσα στην καθημερινότητά σου. Για παράδειγμα, εάν αρέσουν και στους δύο τα θαλάσσια σπορ ή η κλασική μουσική, τότε η χαρά και το δέσιμο μεγαλώνει. Περιττό να πούμε ότι αυτό που λένε με τα ετερώνυμα που έλκονται είναι μύθος.

Παρόμοια κοσμοθεωρία / όραμα στη ζωή. Το σημαντικό είναι το ζευγάρι να έχει μια παρόμοια (κοινωνικοπολιτική) αντιμετώπιση των πραγμάτων και μια φιλοσοφία που να μην παρουσιάζει μεγάλες διαφορές. Αυτό θα θέσει τα σωστά θεμέλια για να υπάρχει ένα πιο στιβαρό μέλλον, με μεγαλύτερο αμοιβαίο σεβασμό και κινητοποίηση προς ικανοποίηση των ίδιων αξιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...