Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Με τη δύναμη ενός αγγίγματος

Με τη δύναμη ενός αγγίγματος
Υπάρχουν ωστόσο τρικς που αν τα δοκιμάσετε, υπόσχονται να τον σκανδαλίσουν και να τον ικανοποιήσουν, ακόμα και αν διαθέτετε μόνο 30 δευτερόλεπτα. Λοιπόν, τί περιμένετε; Ο χρόνος σας μετράει από τώρα!
• Σε 30 δευτερόλεπτα: Στοχεύστε στο «γλυκό και τρυφερό». Χαιδέψτε τους ώμους του και κάντε του ένα ελαφρύ μασάζ στους τετρακέφαλους. Έτσι, απλά θα τον χαλαρώσετε και δεν θα του δημιουργήσετε εκνευρισμό, αφού δεν έχετε χρόνο να κάνετε περισσότερα. Εναλλακτικά, χάιδεψε τον κυκλικά στη μέση. Με αυτό τον τρόπο ελευθερώνεται η ορμόνη οξυτοκίνη, που είναι υπεύθυνη για το «δέσιμο» μεταξύ των ανθρώπων.
• Σε 1 λεπτό: Ακουμπήστε και φιλήστε τα χείλη του. Αν και πρόκειται για ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος, συνήθως έρχονται σε δεύτερη μοίρα όταν φιλιόμαστε, εξαιτίας της γλώσσας. Δώστε τους την αρμόζουσα προσοχή. Κοιτάξτε τον στα μάτια, ακούμπησε τον δείκτη σας στο στόμα του και χαιδέψτε το απαλά. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα ακουμπήστε τα χείλη σας στα δικά του και ολοκληρώστε με ένα καυτό φιλί (χωρίς φραγμούς). Σας εγγυόμαστε πως θα σκέφτεται αυτά τα 60 δευτερόλεπτα για το υπόλοιπο της μέρας.
•  Σε 5 λεπτά: Δώστε του…μια χείρα βοηθείας. Είναι απλό αλλά οι άντρες το λατρεύουν. Να θυμάσε πως για να ολοκληρώσουν οι άντρες χρειάζονται ταχύτητα κινήσεων και για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε και τα δυο σας χέρια (tip: φροντίστε να είναι πάντα καλά...ενυδατωμένα. Διαφορετικά το αποτέλεσμα αντί για ηδονικό μπορεί να είναι επώδυνο).

πηγή:myself.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...