Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μεταμορφώνει τα ερωτικά σου

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μεταμορφώνει τα ερωτικά σου
Η ευαίσθητη Αφροδίτη στον Καρκίνο ξεκίνησε θα μας βάζει σε ερωτικές σκέψεις μέχρι και τις 27 του μήνα. Αναρωτιέσαι τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως τώρα δεν φοβάσια να δείξεις σε αυτούς που αγαπάς το πώς αισθάνεσαι. Η τρυφερόττηα του Καρκίνου σου “βγαίνει” στον άνθρωπο σου και σε όσους αγαπάς γενικά και σε επηρεάζει αν είσαι Ταύρος, Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως και Ιχθύες.
Με τον πλανήτη της ομορφιάς και και της αγάπης να είναι στον ευαίσθητο Καρκίνο, οι σχέσεις σου με την οικογένεια, την παράδοση και το παρελθόν σε απασχολούν τώρα.
Τώρα δημιουργείς ιδιαίτερους δεσμούς με τους γύρω σου και ειδικά με τους συγγενείς σου. Η νοσταλγία για τις στιγμές ή τα χρόνια που πέρασαν θα είναι κάπως έντονη αυτό το διάστημα.
Ο ευαίσθητος Καρκίνος που κυβερνά την μητρότητα και την οικογένεια, είναι οι τομείς που σε απασχολούν τώρα. Αυτό το διάστημα νιώσε και μετά πράξε και δεν θα χάσεις! Αυτό το διάστημα είσαι στη φάση που αναζωπυρώνεις την κάθε λογής σχέση σου είτε είναι ερωτική , είτε φιλική ή ακόμη και συγγενική. Δεν αποκλείεται να έχεις πολλές αλλαγές στη διάθεση σου αλλά και να δώσεις στις σχέσεις αυτό που έχουν ανάγκη. Άκουσε πολύ καλά τη διαίσθηση σου που δεν κάνει λάθος και πρόσεξε το παραχάιδεμα στο άλλο άκρο γιατί όταν οι ερωτικές σχέσεις μετατρέπονταιι σε σχέση μεταξύ αδερφών τότε το ερωτικό παιχνίδι έχει πάει...περίπατο!
Tώρα περισσότερο από ποτέ ερωτεύεσαι, δίνεσαι και κάνεις βήματα σε αυτόν τον τομέα που μόνο σε καλό μπορεί να σου βγει!

πηγή:womenonly.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...