Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Η Apple ανακοίνωσε το νέο Logic Pro Χ

Η Apple ανακοίνωσε το νέο Logic Pro Χ

Νέο περιβάλλον με δημιουργικά εργαλεία για τους μουσικούς

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα το Logic Pro X, την πιο προηγμένη έκδοση του Logic Pro μέχρι σήμερα, η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα νέο περιβάλλον, νέα δημιουργικά εργαλεία για τους μουσικούς, και μια διευρυμένη συλλογή μέσων. Logic Pro X εισάγει επίσης νέα χαρακτηριστικά, όπως τα Drummer και Flex Pitch, καθώς επίσης και το Logic Remote,το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε editing και να ελέγχετε το Logic Pro X από το iPad σας.

«Το Logic Pro X είναι η πιο ισχυρή μας έκδοση μέχρί σήμερα, με προηγμένα εργαλεία και ένα νέο σύγχρονο περιβάλλον εργασίας σχεδιασμένα για να διευκολύνουν τη διαδικασία της δημιουργίας επαγγελματικής και ποιοτικής μουσική», είπε ο Philip Schiller, αντιπρόεδρος της Apple του Worldwide Marketing.

«Οι μουσικοί πρόκειται να λατρέψουν τα δημιουργικά αυτά νέα χαρακτηριστικά, όπως το Drummer, Flex Pitch και το Arpeggiator.” αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της η Apple.

Η Apple ανακοίνωσε επίσης μια σημαντική ενημέρωση για το MainStage, η συνοδευτική εφαρμογή για Logic Pro X, το οποίο μετατρέπει το Mac σας σε μια ζωντανή εξέδρα που φέρνει τους ήχους από το στούντιο στον χώρο της συναυλίας.

Τα Logic Pro X και MainStage 3 κοστολογούνται στα 199.99 δολάρια και 29.99 δολάρια αντίστοιχα, και είναι και τα δύο διαθέσιμα για λήψη από το Mac App Store ενώ το Logic Remote για το iOS είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Πηγή: greekapplenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...