Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Λεπτομέρειες για τις ομάδες της Euroleague στο NBA 2K14

Λεπτομέρειες για τις ομάδες της Euroleague στο NBA 2K14

Το ρόστερ της κάθε ομάδας θα διαθέτει 10 παίκτες

Δεν έχουν περάσει ούτε 10 μέρες από την επίσημη ανακοίνωση για την είσοδο ομάδων της Euroleague στο κορυφαίο basketball sim ΝΒΑ 2Κ14, κι έχουμε κάποια νεότερα επί του θέματος. Καταρχάς, οι γνώστες θα έχουν αναρωτηθεί ήδη γιατί περιλαμβάνονται μόνο οι 14 από τις 24 ομάδες του θεσμού, αν και για να πούμε του μπασκετμπολίστα το δίκιο, οι καλύτερες είναι εδώ. Για να γίνουμε και κακοί ως Έλληνες, εφόσον υπάρχουν ο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός εντός, είμαστε καλυμμένοι...

Όπως και να 'χει, η απάντηση είναι απλή, σύμφωνα με την 2Κ Sports. Στην παρούσα φάση, το team έχει επικεντρωθεί στην, όσο το δυνατόν, πιο πιστή μεταφορά των κορυφαίων συλλόγων και των παικτών που τους απαρτίζουν. Αυτό δεν αποκλείει ότι στο μέλλον μπορεί να προστεθούν και περισσότερες ομάδες στο γκρουπ των εκλεκτών.

Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, το ρόστερ της κάθε ομάδας θα διαθέτει 10 παίκτες, όχι περισσότερους, ώστε η γραφική απεικόνιση αλλά και οι δυνατότητές τους, να είναι όσο γίνεται πιο κοντά στο πρωτότυπο. Σύμφωνα με την 2Κ Sports, κάτι τέτοιο συνάδει με την αυθεντικότητα που προσπαθεί να μεταφέρει ο εκάστοτε τίτλος NBA 2K.

Τέλος, οι 14 ομάδες της Euroleague αλλά και οι παίκτες τους, θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Exhibition (θα υπάρχει η δυνατότητα να αντιμετωπίσουν ομάδες από το NBA) και στα οnline modes του παιχνιδιού. Επίσης, η Euroleague Arena, η έδρα δηλαδή, θα είναι κοινή και για τους 14, απλώς θα αλλάζει το σήμα ανάλογα με το ποιος θα είναι ο γηπεδούχος.

Η αλήθεια είναι πως όλα αυτά μοιάζουν ολίγον πετσοκομμένα, αλλά υπάρχει εμπιστοσύνη στην 2Κ Sports. Δηλαδή, αν είναι ο Διαμαντίδης να παίζει σαν τον Διαμαντίδη και όχι σαν τον Σκροπολίθα (τυχαίο παράδειγμα), τότε αυτοί οι περιορισμοί μπορεί να οδηγήσουν σε καλό και όντως σε μια κατεύθυνση αυθεντικότητας. Ούτως ή άλλως, αρχή είναι ακόμα, από του χρόνου προσμένουμε σε ακόμα περισσότερα.

Πηγή: thegang.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...