Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Νόστιμο ταξίδι για τους λάτρεις του κρασιού στο Semiramis

Το Semiramis υποδέχεται και πάλι το ξεχωριστό γαστρονομικό ταξίδι με το Food and Wine Experience, που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά, κάθε δεύτερη Πέμπτη, για δύο φορές το μήνα και ξεκινά την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου.


Η οινοκεντρική πρόταση εξόδου του Food and Wine Experience αρχίζει την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου με μερικές από τις πιο κλασικές ετικέτες του Κτήματος Παλυβού. Τρεις απ' τις ποικιλίες του θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο οινόφιλο κοινό της Αθήνας και θα συνδυαστούν με το ειδικά επιμελημένο για την συγκεκριμένη βραδιά μενού, που έχει ετοιμάσει ο executive chef του εστιατορίου, Παναγιώτης Τσιριώτης.
Αναλυτικότερα το μενού περιλαμβάνει Amuse Bouche με Φρέσκο μπακαλιάρο tempura & μαγιονέζα με σόγια, λάιμ & κόλιανδρο συνδυασμένο με το λευκό Πέτρινες Πλαγιές 2013, Σαλάτα με σπανάκι, μανιτάρια λιαστές τομάτες, ψητό μανούρι & vinaigrette bacon μαζί με τον Ροζέ Βυσσινόκηπο 2013, Σπιτικά ραβιόλι με κατσικίσιο τυρί, γλυκές πιπεριές & λουκάνικο τσορίζο με το κόκκινο Άμμος 2010, Μοσχαρίσιο entrecote με μικρές πατάτες φούρνου & αρωματικό βούτυρο με το κόκκινο Ίχνος 2012 και για επιδόρπιο Lollipops σοκολάτας με rice crispy & σάλτσα butterscotch, με κόκκινο Ηλίου Τέχνη 1997.
Το πλήρες μενού μαζί με όλα τα κρασιά του Κτήματος Παλυβού κοστίζει 38 ευρώ/άτομο, αλλά όποιος επιθυμεί μπορεί να συνδυάσει τις ίδιες ετικέτες των κρασιών με finger food, με 18 ευρώ/άτομο.
Πληροφορίες: Semiramis, Χαρ. Τρικούπη 48, Κεφαλάρι – Κηφισιά, 210 6284500, στις 9 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...