Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Sex refresh

ΣΕΞ
Όρεξη και φαντασία να έχετε…
Υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο σεξ, γιατί λοιπόν να μένετε στην ρουτίνα; Καθημερινά, ακολουθείτε ένα επιβαρυμένο πρόγραμμα προκείμενου να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Σ’ αυτό το κομμάτι λοιπόν πείτε όχι.
Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες που θα σας ανανεώσουν:
• Φαντασιώσεις: Είναι πολύ σημαντικές για τη σεξουαλική ζωή των ατόμων. Προτείνετε στον σύντροφό σας να γράψει ο καθένας την φαντασίωση του σ’ ένα χαρτάκι. Μπορείτε να τις μπερδέψετε κ να επιλέξετε μια, όπου και θα υλοποιήσετε. Ακόμα, μπορείτε να επιλέξετε να παίξετε κάποιο παιχνίδι ή να βάλετε κάποιο στοίχημα. Ο νικητής θα αποκαλύψει την φαντασίωσή του.
• Ξεκολλήστε από το κρεβάτι: Όταν κάποιος θέλει να σπάσει τη ρουτίνα, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνει, είναι να αλλάξει μέρος. Τόσα δωμάτια έχει το σπίτι.
• Παίξτε διάφορα παιχνίδια: Όταν έρθει από την δουλειά ετοιμάστε του μια έκπληξη. Για παράδειγμα, αφήστε του σημειώματα και στοιχεία (π.χ. εσώρουχα) ώστε μαζεύοντας τα να οδηγούν σ’ εσάς. Εσείς τώρα μπορεί να τον περιμένετε στην μπανιέρα ή στο κρεβάτι. Βάλτε φαντασία και δημιουργήστε ένα ερωτικό σκηνικό.
 Ρόλους: Μπορείτε να παίξετε διάφορους ρόλους. Ίσως ακούγετε περίεργο ή αστείο αλλά δοκιμάζοντας το θα ξετρελαθείτε. Μπαίνοντας σ’ ένα ρόλο ξεχνάτε τις αναστολές σας και χαλαρώνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...