Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Nα αφαιρεθεί από το χρέος της χώρας το ποσό που αντιστοιχεί στα κέρματα που του πέταξαν, αποφάσισε ο Πολ Τόμσεν


15574302_17_02033018.limghandlerΣε μια γενναιόδωρη κίνηση, που αποτυπώνει τις καλές προθέσεις της τρόικας προχώρησε ο Π. Τόμσεν, ύστερα από την επίθεση με κέρματα που δέχθηκε προχθές έξω από το Υπουργείο Οικον0μικών, από εξαγριωμένους συγκεντρωμένους πολίτες.
Το μέλος της τρόικας, μιλώντας σε δημοσιογράφους, αποκάλυψε πως το ποσό που αντιστοιχεί στα κέρματα που βρήκαν το δρόμο προς το αυτοκίνητο που τον μετέφερε, θα αφαιρεθούν από το συνολικό χρέος της χώρας. «Θέλω να συγχαρώ προσωπικά τους Έλληνες που ευαισθητοποιήθηκαν και έδωσαν το καλό παράδειγμα. Αυτό το ποσό των 7.99 που συγκεντρώθηκε αποτελεί μια καλή αρχή για την έξοδο της χώρας από την οικονομική στενωπό στην οποία έχει βρεθεί. Αν ο κάθε απλός πολίτης πράξει το ίδιο, τότε θα ξημερώσουν καλύτερες ημέρες. Τους ευχαριστώ προσωπικά και εύχομαι η κίνηση αυτή να βρει μιμητές», τόνισε ο κ. Τόμσεν, μιλώντας στο «Κουλούρι».
Μάλιστα, πηγές από το περιβάλλον του κυρίου Τόμσεν δεν κρύβουν πως ο συνήθως σκληρός και απότομος άνδρας συγκινήθηκε ιδιαίτερα από τη χειρονομία των συμπολιτών μας και αποφάσισε να φοράει στο εξής σαν φυλαχτό το πρώτο κέρμα των 5 σεντ που προσγειώθηκε στο κεφάλι του. Την κίνηση σχολίασε και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος δήλωσε: «Επιτέλους ο ελληνικός λαός λογικεύτηκε και αποφάσισε να συμπράξει μαζί μας. Δεχόμαστε και χαρτονομίσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...