Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Οι 7 μύχιες σκέψεις του στο μικροσκόπιο



Εσύ ξεκινάς τη μουρμούρα και πιστεύεις πως όσα του ζητάς, τα λαμβάνει σοβαρά και σύντομα θα γίνουν πραγματικότητα.


Όμως, δεν πρέπει να είσαι τόσο σίγουρη για το τι ακούει ο αγαπημένος σου. Εκείνος μπορεί να κατεβάζει την ένταση της φωνής σου που φτάνει στα αυτιά του και να ακούει όσα θέλει και μόνο. Ποιές σκέψεις κάνει λοιπόν που δεν θα φτάσουν ποτέ στα αυτάκια σου; Μάθε και λάβε τα μέτρα σου.

Φάκελος 1ος: Αγκαλίτσες και φιλάκια

Τι σκέφτεται πραγματικά; Κι όμως του αρέσουν οι αγκαλίτσες!

Μπορεί να μην το εξομολογείται συχνά, μπορεί να μην θέλει να σου δείχνει τον ενθουσιασμό του κάθε φορά που κουρνιάζεις στην αγκαλιά του, κι όμως τρελαίνεται για αγκαλιές. Σίγουρα και μέχρι να παραδεχτεί την αδυναμία του αυτή, θα σου κάνει κορδελάκια και θα αγανακτεί λέγοντας: ''πάλι θέλεις αγκαλιές;'' Όμως όσο περνάει ο καιρός, δεν θα χορταίνει να σε παίρνει αγκαλιά και να κάνετε γούτσου γούτσου.

Φάκελος 2ος: Σεξ

Τι σκέφτεται πραγματικά; Ότι είναι μάστορας στο κρεβάτι!

Από πολύ μικροί, οι άντρες μαθαίνουν ότι η αυτοπεποίθηση μπορεί να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν. Μπορεί να μην τα καταφέρνει στο κρεβάτι όσο θα ήθελε, μπορεί να αμφιβάλεις για το αν έχει πάει με άλλη γυναίκα, αλλά εκείνος (καλώς ή κακώς) πιστεύει ότι έχει διδακτορικό στο σεξ. Αυτό σημαίνει ότι παρόλο που δεν ξέρει πού παν τα τέσσερα στο σεξ, εσύ δεν πρόκειται να το καταλάβεις ποτέ.

Φάκελος 3ος: Αθλήματα

Τι σκέφτεται πραγματικά; Ότι ποτέ δεν θα καταλάβεις την εμμονή του με τα σπορ.

Σίγουρα κάποιες γυναίκες ίσως κι εσύ, διασκεδάζουν βλέποντας ή κάνοντας κάποιο άθλημα. Όμως η εμμονή τους με το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ ή οποιοδήποτε άλλο άθλημα δεν φτάνει την εμμονή που έχουν τα αρσενικά με τα σπορ. Απλά ποτέ δεν θα πιστέψει ότι διασκεδάζεις πραγματικά βλέποντας έναν αγώνα πυγμαχίας όπως κι εσένα δεν θα σε έπειθε η ενασχόληση του καλού σου με τα παπούτσια ή τα καλλυντικά.

Φάκελος 4ος: Γάμος και δέσμευση

Τι σκέφτεται πραγματικά; Ναι, τη φοβάται τη δέσμευση.

Όπως και για εσένα, έτσι και για εκείνον, ένα γάμος αντιπροσωπεύει την αιώνια δέσμευση μαζί σου. Ένας γάμος σημαίνει ότι στο πρόσωπό σου έχει βρει την τέλεια σύντροφο, την μοναδική συνοδοιπόρο στα προβλήματα της ζωής, την αδερφή ψυχή του. Ε, όλα τα παραπάνω είναι κομματάκι βαριά να τα δεχτεί ένα αρσενικό που όπως και να έχει ωριμάζει με πιο βραδείς ρυθμούς σε σχέση με εσένα.

Φάκελος 5ος: Καυγαδάκια

Τι σκέφτεται πραγματικά; Στη διάρκεια των τσακωμών σας, πιστεύει ότι είσαι τρελή απλά γιατί αυτή κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για εκείνον.

Όχι, στην πραγματικότητα δεν πιστεύει ότι είσαι για δέσιμο. Απλά, στη διάρκεια ενός τσακωμού θα πεις πολλά άσχημα πράγματα που δεν πιστεύεις πραγματικά. Μετά από κάποια λεπτά μετανιώνεις και τον καλοπιάνεις πάλι! Ε, τι να πιστέψει ο Χριστιανός παρά το ότι είσαι τρελή και δεν ξέρεις τι λες. Το να σε προσφωνεί ''τρελή'' είναι η άμυνα του για να μην τον στείλεις εσύ στο φρενοκομείο.

Φάκελος 6ος: Υγεία και διάθεση

Τι σκέφτεται πραγματικά; Κάποιες φορές φορτώνει την άσχημη διάθεσή σου στην περίοδο.

Μπορεί να μην θέλεις να το ακούς ή να στο κρύβει έντεχνα (δεν είναι και χαζούλης) αλλά κάποιες φορές αν όχι τις περισσότερες, πιστεύει ότι είσαι μέσα στα νεύρα και τη μαυρίλα απλώς γιατί έχεις ή πλησιάζουν οι μέρες που θα έχεις περίοδο. Φυσικά, δεν θα τολμήσει να στο πει κατάμουτρα, αφού έτσι θα αυξήσει τα νεύρα σου.

Φάκελος 7ος: Ένδυση και υπόδηση

Τι σκέφτεται πραγματικά; Κι όμως παρατηρεί τι φοράς.

Μπορεί να διαμαρτύρεται για τα εσώρουχα που φοράς, αλλά ποτέ να μην παρατηρεί τις αλλαγές στην εμφάνισή σου. Μπορεί να σκας που κόβεις και βάφεις τα μαλλιά σου για να κερδίσεις το ενδιαφέρον του αλλά εκείνος δεν παίρνει χαμπάρι. Κι όμως ο αγαπημένος σου βλέπει, παρατηρεί και δεν είναι τόσο αδιάφορος όσο νομίζεις. Απλά κάποιες φορές προτιμά τα έργα παρά τα λόγια. Για παράδειγμα, φοράς τα νέα σου ψηλοτάκουνα που έχεις χρυσοπληρώσει κι εκείνος δεν κάνει κανένα σχόλιο. Αργότερα όμως, προτιμά να μην περπατήσετε αφού βλέπει το πόσο δυσκολεύεσαι πάνω στους 16πόντους τακουνιού. Αντί λοιπόν να σε επιπλήξει για την λανθασμένη αγορά που έκανες, κάθεστε στο κοντινότερο καφέ για να αποφύγεις το περεταίρω περπάτημα. Χρειάζονται λόγια σε αυτή του την ιπποτική πράξη;

από την Κατερίνα Πατούλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...