Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Αυτά είναι τα νέα είδη ερωτικών ραντεβού που πρέπει να δοκιμάσετε

Αυτά είναι τα νέα είδη ερωτικών ραντεβού που πρέπει να δοκιμάσετε
Ραντεβού ενδιαφερόντων (niche dating)
Σου αρέσει να κάνεις αναρρίχηση και έχεις βάλει στόχο να ανέβεις σε κάθε ελληνική ραχούλα; Ο μέχρι τώρα σύντροφος σου δεν λέει να αποχωριστεί τον καναπέ και την Αθλητική Κυριακή; Μήπως θα έπρεπε να προσανατολιστείς στο niche dating; Ουσιαστικά πρόκειται για site γνωριμιών με βάση κοινά ενδιαφέροντα, πεποιθήσεις, πολιτικές, κοινωνικές, θρησκευτικές και κατ' επέκταση κοινής θεώρησης της ζωής. Το ίντερνετ θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος και τα διάφορα site γνωριμιών ειδικού ενδιαφέροντος θα γίνουν η πρώτη σου σελίδα. Αν σου αρέσει η heavy metal μουσική γιατί να μην γνωρίσεις κάποιον που έχει ακριβώς τα ίδια γούστα; Η αλήθεια είναι ότι η μόδα του να βγαίνεις ραντεβού με κάποιον που μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα και που μπορεί να καταλήξει σε κάτι σοβαρό, έχει ένθερμους υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου MIT το 75% των ανθρώπων που γνωρίστηκαν σε site γνωριμιών τέτοιου τύπου κατέληξαν εις γάμον κοινωνία, ενώ το υπόλοιπο 25% κατέληξαν να γίνουν πολύ καλοί φίλοι. Γιατί να χάνεις το χρόνο σου με τυφλά ραντεβού που σου κανονίζουν φίλοι και να μην διεκδικήσεις το έτερον σου ήμισυ ακριβώς όπως το θέλεις; Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, όσο πιο συνειδητοποιημένη ήταν η έρευνα, τόσο πιο μεγάλο ποσοστό επιτυχίας έχει. Παραδείγματος χάριν, υπήρχαν άντρες που επισκέφτηκαν τα συγκεκριμένα sites, ψάχνοντας απλά μια γυναίκα που να είναι πάνω από 1,80. Πολύ επιφανειακό! Θα συμφωνήσω μαζί σας. Αντίθετα άνθρωποι που μοιραζόταν την ίδια αγάπη για τα αδέσποτα και τα ορφανά κατάφεραν να χτίσουν μια σχέση εμπιστοσύνης και βαθιάς αγάπης. Κάντε λοιπόν μια λίστα με αυτά που είναι περισσότερο σημαντικά. Πως είναι ο ιδανικός άντρας για σας; Τι θέλετε οπωσδήποτε να έχει; Κάντε τη δική σας έρευνα στο διαδίκτυο και ανάλογα με το τι ψάχνετε επισκεφτείτε για παράδειγμα το www.politicalpersonals.net/ , αν σας ενδιαφέρει η πολιτική, ή το www.photographypersonals.com/ , αν το χόμπι σας είναι η φωτογραφία ή το www.salsapartnerfinder.com/ αν οι ρυθμοί της σάλσα κάνουν το αίμα σας να βράζει.
Λυσιστράτη ... Ζεις! (celibacy dating)
Αν αναρωτιέστε τι είναι πάλι αυτή η καινούργια μόδα, ήρθε η ώρα να σας ενημερώσω ότι πλέον κάθε φορά που θα λέμε όχι σε μια επικείμενη πρόταση σεξ, θα είμαστε totally in fashion. Ξεχάστε την μέχρι πρότινος τυπική ιεροτελεστία των ραντεβού που περιελάμβανε στην πρώτη συνάντηση φαγητό, στη δεύτερη ποτό και στην τρίτη σινεμά για να έρθετε πιο κοντά με σκοπό αργότερα το ίδιο βράδυ να γίνει το ποθούμενο. Ο «όρκος αγαμίας» κάνει δυναμική επανεμφάνιση και μάλιστα αυτή τη φορά έχει και διάσημους υποστηρικτές. Η Λυσιστράτη μετά από χιλιάδες χρόνια δικαιώνεται και γίνεται πρωτεργάτης μιας μόδας που μπορεί να φαντάζει λίγο υπερβολική αλλά έχει και τα συν της. Αν έχετε απογοητευτεί από τους άντρες που φορούν το καλό τους προσωπείο μέχρι να σας ρίξουν στο κρεβάτι και μετά αλλάζουν άρδην (ίσως το μεγαλύτερο ποσοστό των αρσενικών λειτουργεί με αυτό τον τρόπο), ήρθε η ώρα να μετατραπείτε σε μια μικρή Αμαζόνα. Όχι δεν εννοώ να ξεγράψετε τους άντρες και να τους χρησιμοποιείτε μόνο για γονιμοποίηση! Κάντε μια μικρή αποχή από τη σωματική επαφή και εστιάστε στον άνθρωπο που έχετε απέναντι σας. Αμερικανοί ψυχολόγοι δήλωσαν ότι ίσως αυτός ο τύπος ραντεβού είναι η ιδανική επιλογή σε μια εποχή που τρέχει με τόσο γρήγορους ρυθμούς που σε παρασέρνει, χωρίς να ξέρεις τελικά τι είναι αληθινό από αυτά που νιώθεις και τι όχι. Σημείωσαν δε ότι σου δίνεται η δυνατότητα μέσα από τα αλλεπάλληλα ραντεβού χωρίς σεξ να μάθεις στην ουσία τον άλλον και να μην καταλήξεις σε συμπεράσματα βάση «θολωμένης» κρίσης. Φανταστείτε ότι απλά έχετε κουραστεί από την εναλλαγή συντρόφων και θέλετε μια ουσιαστική σχέση. Γιατί να μην κάνετε ένα μικρό διάλειμμα; Ο χρόνος αποχής από το σεξ είναι καθαρά υποκειμενικός. Από ένα μήνα μέχρι και μετά το γάμο. Και όμως μετά από μια μικρή έρευνα στο ίντερνετ υπάρχουν και άνθρωποι που είναι αποφασισμένοι να απέχουν από το σεξ μέχρι και τα σκαλιά της εκκλησίας. Αν κάτι τέτοιο σας ιντριγκάρει επισκεφτείτε το www.celibatepassions.com/ όπου θα ανοιχτεί μπροστά σας ένας κόσμος γνωριμιών που μπορείτε να δείτε αλλά όχι να αγγίξετε!
Η μουσική... στο κεφάλι μου! (music dating)
Με τον όρο music dating δεν εννοούμε απλά την τάση του να βγαίνεις ραντεβού με βάση τις μουσικές προτιμήσεις. Κάθε άλλο! Οι Βρετανοί πήγαν ακόμα πιο πέρα τα κοινά μουσικά ακούσματα και τα έχουν πια αναγάγει πέρα από επιστήμη αλλά και σε μια επικερδής επιχείρηση. Καθημερινά στο κέντρο του Λονδίνου ξεπηδούν πολυόροφα καταστήματα, όπου πέρα από το αγαπημένο σου cd μπορείς να φλερτάρεις και με το νεαρό δίπλα σου που ακούει παρόμοια μουσική. Ας υποθέσουμε ότι αγαπάς την country μουσική. Πηγαίνεις στον όροφο που υπάρχουν αποκλειστικά cd με country, παίρνεις το ποτό σου ή τον καφέ σου, φοράς τα ακουστικά σου και απολαμβάνεις στο όρθιο τη μουσική. Και κάπου εκεί παρατηρείς ακριβώς δίπλα σου, ένα νεαρό που κάνει ακριβώς το ίδιο, σε κοιτά και σου χαμογελά. Δεν μοιάζει με σκηνή από Χολυγουντιανή ταινία που οι πρωταγωνιστές φλερτάρουν, ανταλλάσουν χαμόγελα και μετά πέφτουν ξανά ο ένας πάνω στον άλλον κάπου τυχαία στο δρόμο; Ξεχάστε το τελευταίο σκέλος. Γιατί στην περίπτωση των music dating μαγαζιών, υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένος με καναπέδες και μαξιλάρες για να περάσετε από το φλερτ στην γνωριμία. Φαντάζει απλοϊκό, αλλά με βάση ότι η μουσική και κατ' επέκταση ο τρόπος διασκέδασης είναι βασικό σημείο τριβής ανάμεσα στα ζευγάρια, το music dating έχει μετατραπεί στην απόλυτη μόδα. Γιατί να χάνετε χρόνο με έναν μεταλά αν σας αρέσουν τα μπουζούκια; Και μπορεί στην Ελλάδα να μην έχει έρθει ακόμα το Music dating, τουλάχιστον χωρικά αλλά μπορείτε να επισκεφτείτε διάφορα sites στο ίντερνετ, όπως το www.musicdating.com, που κάνουν αυτό ακριβώς. Φέρνουν τους ανθρώπους που αγαπούν συγκεκριμένα είδη μουσικής τόσο κοντά, όσο ένα κλικ.
Ζειν... Επικινδύνως (extreme dating)Θέλετε η αδρεναλίνη σας να χτυπάει κόκκινο; Δεν αντέχετε τα συμβατικά ραντεβού που περιλαμβάνουν φαγητό, ποτό και φιλί για καληνύχτα; Τότε γιατί δεν επισκέπτεστε το www.extremesportsdating.stupidcupids.com. Πρόκειται για μια νέα τάση όπου το πρώτο ραντεβού κάθε άλλο παρά παραδοσιακό μπορεί να θεωρηθεί. Φαντάζεστε για πρώτη συνάντηση να σας προτείνουν να κάνετε bungee jumping ή να κάνετε ανάβαση στον Όλυμπο; Για ελεύθερη πτώση; Αν κάτι τέτοιο σας συναρπάζει τότε μάθετε ότι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω σαν εσάς. Σύμφωνα με επιστήμονες πάντως αυτή η νέα μορφή ραντεβού εξηγείται απόλυτα καθώς η αδρεναλίνη που εκκρίνεται, λειτουργεί ως υποκατάστατο των ορμονών που παράγονται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Η πίεση της καθημερινότητας έχει οδηγήσει πολλούς ανθρώπους ανά τον κόσμο προς αυτή τη μορφή των ραντεβού, ως μια διέξοδο από τη ρουτίνα. Σε κάθε περίπτωση πάντως πρόκειται για ένα είδος ραντεβού εξεζητημένο που σπάνια τουλάχιστον στην Ελλάδα θα συναντήσετε. Αντίθετα στο εξωτερικό ολοένα και κερδίζει έδαφος και αυτή τη στιγμή τείνει να μετατραπεί σε must Saturday date στην Νέα Υόρκη. Πριν μήνες συγκεκριμένα στο Central Park είχε διοργανωθεί event με τίτλο "meet your extreme half" όπου σου δινόταν η ευκαιρία να δοκιμάσεις μια σειρά από extreme sports όπως bungee jumping και παράλληλα να γνωριστείς με ανθρώπους που θέλουν από την πρώτη κιόλας μέρα της γνωριμίας να ζουν ... επικίνδυνα!



Πηγή: queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...