Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Αγίου Βαλεντίνου: επτά ξεχωριστές ιδέες για δώρα


Ποιο είναι το τέλειο δώρο για τον/ την σύντροφό σας; Διαβάστε επτά ιδέες για δώρο του Αγίου Βαλεντίνου.

Ποια γυναίκα θα έμενε ασυγκίνητη μπροστά σε ένα υπέροχο κόσμημα, ποιανής το πρόσωπο δεν θα έλαμπε με μια αγκαλιά τριαντάφυλλα, ποια δεν θα χοροπήδαγε από την χαρά της με ένα καινούργιο notebook που συν τοις άλλοις είναι και ρόζ! Και ποια δεν θα αφηνόταν στα μεθυστικά αρώματα ενός σετ περιποίησης ή στα απαλά αγγίγματα ενός χαλαρωτικού μασάζ σώματος για δώρο του Αγίου Βαλεντίνου;

1. Κοσμήματα: καμία γυναίκα δεν αντιστέκεται στη λάμψη ενός πανέμορφου κολιέ από τον αγαπημένο της σε σχήμα καρδούλα.

2. Λουλούδια: Κλασικό και αγαπημένο δώρο, μία ανθοδέσμη με ροζ τριαντάφυλλα ή το αγαπημένο της λουλούδι είναι το πιο ρομαντικό δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μπορείτε την συνδυάσετε με ένα συνοδευτικό, όπως κάποιο ποτό, ή σοκολατάκια ή ένα χαριτωμένο κουκλάκι.

3. Gadgets: για όσους αγαπούν την τεχνολογία. Είναι γνωστό ότι μόνο ένας άνδρας μπορεί πραγματικά να εκτιμήσει την αξία ενός πολυφορτιστή ή ενός ραδιοφώνου για την ντουζιέρα. Αλλά ακόμη και στην αγαπημένη σας μπορείτε να κάνετε δώρο αξεσουάρ για το κινητό της ή ακόμη και κάποιο tablet.

4. Περιποίηση: ένα δώρο που θα μείνει αξέχαστο και για τους δυο σας είναι μία περιποίηση μασάζ και για τους δύο μαζί του Αγίου Βαλεντίνου. Εάν η/ο σύντροφός σας αγαπά την περιποίηση στο σπίτι κάντε δώρο μία σειρά καλλυντικών για άντρες ή για γυναίκες.

5. Για τον/την bon viveur: Όσο «εύκολη λύση» για δώρο του Αγίου Βαλεντίνου και αν σας φαίνεται, ένα καλό κρασί είναι πάντα ανεκτίμητο αρκεί να ξέρετε να το διαλέξετε.

6. Για τον/την καλλιτέχνη: μικρά αριστουργήματα δημιουργίας, γλυπτά, πίνακες και πρωτότυπα διακοσμητικά είναι το τέλειο δώρο.

7. Και για… όλους: Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν πιστεύετε ότι θα τον ενθουσιάσει, επενδύστε στη δοκιμασμένη συνταγή: κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα ζευγάρι σούπερ σέξι εσώρουχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...