Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ο μπαρμπέρης της αγάπης...

Anthony Cymerys

Και οι πράξεις αγάπης συνεχίζουν να κάνουν το κόσμο μας ομορφότερο:
Ο 82χρονος συνταξιούχος κουρέας 
Anthony Cymerys, γνωστός σε όλους ως ο Joe o Μπαρμπέρης, στήνει κάθε Τετάρτη την καρέκλα του κάτω από μια βελανιδιά στο Bushnell Parkτου Hartford στο 
Η ώρα της πληρωμής!
Connecticut για να κουρέψει και να περιποιηθεί τους... πελάτες του: Του άστεγους, μη ευνοημένους ανθρώπους της περιοχής του!

Η πληρωμή για κάθε περιποίηση είναι πάντα η ίδια: Μια ζεστή αγκαλιά!
Ο ηλικιωμένος κουρέας, ξεκίνησε αυτή την προσφορά αγάπης πριν από 25 χρόνια, όταν βγήκε στη σύνταξη. Αρχικά κούρευε τα μέλη της οικογένειάς του αλλά αποφάσισε να θέσει τα ψαλίδια του στην υπηρεσία των λιγότερο τυχερών συνανθρώπων του, μετά από μια εμπνευσμένη ομιλία που άκουσε στην εκκλησία σχετικά με τους άστεγους.
Ετσι, απ
περιποίηση...
οφάσισε να κάνει ό,τι μπορεί ώστε οι άστεγοι να μην δείχνουν σαν άστεγοι.


Η πελατεία του κάθε Τετάρτη παρατάσσεται στο πάρκο κάνοντας ουρά για να λάβει το κούρεμα περιποίηση του Αντονυ το οποίο συχνά το συνδυάζουν με το δωρεάν γεύμα της τοπικής εκκλησίας.
“Είναι πραγματική αγάπη. Αγαπώ αυτά τα παιδιά”, λέει ο Anthony Cymerys και γυρίζει προς τον πελάτη του που κούρευε: “Το ξέρεις πως σ'αγαπώ έτσι;” Αυτό είναι όλο το νόημα...”
Info:
  • Ελεύθερη μετάφραση απο την Αννυ Λιγνού του άρθρου της Jessica Hill στηνΗuffingtonpost.
  • Οι φωτογραφίες ανήκουν επίσης στην Jessica Hill.
  • Σχόλιο του e-fungus.grΠέρα από κάθε αμφιβολία, η φροντίδα και η προσοχή, η αφιέρωση προσωπικού χρόνου για κάποιον άλλον είναι ό,τι καλύτε
    Σ αγαπώ, το ξέρεις ε;
    ρο για την πεσμένη ψυχολογία καιαυτού που το δέχεται αυτό το δώρο αλλά και αυτό που το προσφέρει. Ζούμε σε έναν άδικο κόσμο με τις κοινωνικές ανισότητες να μεγαλώνουν όλο και πιο πολύ.
    Ο γλυκός αυτός παππούλης μας θυμίζει τη δράση του Narayanan Krishnan για τον οποίο αξίζει να διαβάσετε. Αν ο καθένας μας αντισταθεί και αντιμετωπίσει απλά τον διπλανό του σαν ένα μέλος της οικογένειάς του, προσφέροντας αγάπη και φροντίδα, ο κόσμος θα γίνει καλύτερος σε χρόνο μηδέν. Ας ξεκινήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...