Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Αγόρασε τα πάντα Φθηνότερα


Στο ίντερνετ μπορείς να βρεις εντυπωσιακά χαμηλές τιμές ακόμα και για μαρούλια! Δες τις διευθύνσεις.

Σήμερα, σε όλη την Ελλάδα, η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει προβλήματα αλλά παράλληλα ευκαιρίες και μόνιμες προσφορές.
Οι τιμές μπορεί να μην έχουν πέσει με τον τρόπο που θα θέλαμε, δηλαδή σε όλα τα προϊόντα όλο τον χρόνο, αλλά για την ώρα οι εταιρίες περιορίζονται σε προσφορές τύπου “δύο στην τιμή του ενός” και άλλα παρεμφερή.
Ειδικά στα προϊόντα που αντέχουν στο χρόνο, αυτή η πρακτική δεν είναι κακή. Τι κάνουμε όμως για όλα τα υπόλοιπα;
Ευτυχώς, υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι τρόποι για να γλυτώσετε χρήματα στα καθημερινά σας ψώνια που δεν θα το πιστεύετε.
Από sites που συγκεντρώνουν σχεδόν όλα τα κουπόνια της αγοράς και σας τα προσφέρουν για να ψωνίζετε φθηνότερα, μέχρι και τις ίδιες τις εισαγωγικές που σε ειδικά sites έχουν προσφορές όλο το χρόνο.
Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθίσετε αναπαυτικά στην καρέκλα μπροστά από το μόνιτορ του υπολογιστή σας, να βρείτε το προϊόν που θέλετε, να τυπώσετε το κουπόνι και να το αγοράσετε φθηνότερα από το συνεργαζόμενο σούπερ μάρκετ ή κάποιο άλλο συνεργαζόμενο κατάστημα.
Αυτό σας επιτρέπει να διαχωρίσετε τις αγορές σας ανάλογα με τις εκπτώσεις.
Και πριν προλάβετε να πείτε ότι η βενζίνη για να επισκεφθείτε δύο ή τρία σούπερ μάρκετ, ίσως είναι ακριβότερη από την οικονομία που θα κάνετε, να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα τα περισσότερα σούπερ μάρκετ κάνουν δωρεάν αποστολές στο σπίτι.
Ετσι μπορείτε να κάνετε οικονομία από τον καναπέ σας!

Η προσπάθεια του Χρυσού Οδηγού για τις τιμές στα σούπερ μάρκετ, αντλεί τα δεδομένα της από την πύλη του Παρατηρητηρίου Τιμών του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και σας προσφέρει τις τιμές ανά προϊόν από όλες τις εταιρίες που συμμετέχουν.
www.killdeal.gr

Το site killdeal, κάνει ένα τεράστιο έργο συγκεντρώνοντας όλες τις προσφορές από σχεδόν όλα τα σούπερ μάρκετ της χώρας! Εδώ δεν υπάρχουν κουπόνια αλλά οι τιμές προσφοράς όπως ανακοινώνονται από κάθε αλυσίδα.



Το coupon city είναι μία νέα προσπάθεια με σημαντικές προσφορές. Καλύπτει μεγάλη γκάμα αγορών και χιλιάδες προϊόντα.



Στο ίδιο μήκος κύματος με το προηγούμενο site και το mysales, συνεργάζεται με πολλές γνωστές επιχειρήσεις αλλά και συλλέγει προσφορές για εσάς.


Στο διαδικτυακό τόπο της P&G θα βρείτε όλα τα προϊόντα του ομίλου και πολλά από αυτά συνοδεύονται με κουπόνια προσφοράς και έκπτωσης τα οποία απλά εκτυπώνετε και εξαργυρώνετε στα σούπερ μάρκετ.

www.livesmart.gr (Unilever)
Αντίστοιχη προσπάθεια έχει και η Unilever που μαζί με την προηγούμενη εταιρία καλύπτουν σχεδόν τα περισσότερα προϊόντα που αγοράζουμε για το σπίτι! Και εδώ προσφορές συνοδευόμενες από κουπόνια, σας επιτρέπουν να αγοράζετε φθηνότερα από τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ.
Στο χορό των κουπονιών και η Minerva με τα προϊόντα της και πολλά εκπτωτικά κουπόνια.





Φυσικά δεν ξεχνάμε τα παραδοσιακά skroutz.gr και eprice.gr τα οποία όμως μάλλον είναι ήδη γνωστά και δεν χρειάζονται περαιτέρω διαφήμιση ως τα δύο site που ξεκίνησαν τον πόλεμο των τιμών online!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...