Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Τα κλασικά προβλήματα σε μια σχέση και πώς λύνονται!

anapnoes.gr : pair Τα κλασικά προβλήματα σε μια σχέση και πώς λύνονται!
Κρατήστε ανοιχτά τα μάτια σας, πείτε «όχι» στον εγωισμό και συνειδητοποιήστε την αξία του άλλου… πριν τον χάσετε! Καμία σχέση δεν είναι τέλεια, αφού ακολουθείται από μερικά «κλασσικά» προβλήματα, που, όμως, διορθώνονται με λίγο προσπάθεια. Θυμηθείτε ότι οι διαφωνίες έρχονται και φεύγουν. Οι παρακάτω συμβουλές θα σας «ανοίξουν» την πόρτα προς μια μακροχρόνια σχέση ζωής, χωρίς καυγάδες και συγκρούσεις.
anapnoes.gr : ta klassika provlhmata se mia sxesh kai pws lunontai 1 Τα κλασικά προβλήματα σε μια σχέση και πώς λύνονται!
Χάνεται η επικοινωνία με το σύντροφό σας
Φυσικά, η επικοινωνία είναι το Νο1 πρόβλημα. Τους πρώτους μήνες, οι συζητήσεις είναι γεμάτες γέλιο και ρομαντισμό. Όσο, όμως, περάνει ο καιρός, οι περισσότεροι θεωρούν δεδομένο το σύντροφο τους… με αποτέλεσμα να χάνουν κάθε σημείο επαφής μαζί τους. Μπορεί η ρουτίνα να «τρώει» τη σχέση, αλλά αν εκφράζετε τα συναισθήματα σας… θα δείτε μεγάλη διαφορά!
Δημιουργούνται καυγάδες λόγω των χρημάτων
Πολλά ζευγάρια μαλώνουν για το πώς θα βγάλουν το νοίκι ή συγκρούονται ακόμα και επειδή η γυναίκα έχει μεγαλύτερο μισθό από τον άντρα. Προσπαθήστε να μην κατηγορείτε το σύντροφό σας για τα έξοδα του και βγάλτε από κοινού έναν προϋπολογισμό στο σπίτι. Δείτε όλες τις υποχρεώσεις σας και κινηθείτε μέσα από ένα οικονομικό «πρόγραμμα».
anapnoes.gr : ta klassika provlhmata se mia sxesh kai pws lunontai 2 Τα κλασικά προβλήματα σε μια σχέση και πώς λύνονται!
Εμφανίζεται η ανία μέσα στη σχέση
Πολλές φορές, η σχέση περνάει κρίσεις ανίας, ειδικά όταν μιλάμε για μια μακροχρόνια σχέση. Νιώθετε ότι η ρουτίνα σας έχει κυριέψει και ότι αναζητάτε κάτι διαφορετικό, κάτι καινούριο; Για να κρατήσετε φρέσκια τη σχέση σας, καταρχήν, πρέπει να μην «χάσετε» τον εαυτό σας μέσα σε αυτήν. Αν λατρεύετε το κάμπινγκ, αλλά ο σύντροφος σας το απεχθάνεται… πηγαίνετε με την παρέα σας και θα δείτε ότι θα ανανεωθείτε, εσείς και η σχέση σας!
Μειώνεται υπερβολικά το σεξουαλικό πάθος
Λογικό είναι με την πάροδο του χρόνου, το πάθος ή η θέληση για σεξ να μειώνεται σε σχέση με τον πρώτο χρόνο. Η συμβίωση και η τριβή μέσα στη σχέση κάνει πολλά ζευγάρια να βλέπει το σεξ ως αγγαρεία! Και όμως, μπορείτε να ανανεώσετε τη σχέση σας μέσα από ένα ταξίδι ή ένα «κρυφό» ραντεβού, βάζοντας ξανά το ερωτικό παιχνίδι μέσα στη ζωή σας.
anapnoes.gr : ta klassika provlhmata se mia sxesh kai pws lunontai 3 Τα κλασικά προβλήματα σε μια σχέση και πώς λύνονται!
Εξαφανίζεται η εμπιστοσύνη ανάμεσα σας
Μήπως, αμφιβάλλετε αν ο σύντροφός σας είναι πιστός ή μήπως δεν εμπιστεύεστε τις αποφάσεις του; Συχνά, ακόμα και μετά από ένα λάθος, χάνεται η εμπιστοσύνη μέσα στο ζευγάρι, με αποτέλεσμα να μην σέβεται ο ένας τις απόψεις του άλλου. Αυτό δεν αποτελεί ένα «καλό» σημάδι για μια μακροχρόνια σχέση. Σκεφτείτε γιατί δεν εμπιστεύεστε το σύντροφό σας και δείτε αν οι σκέψεις σας βρίσκουν τόπο και στην πραγματικότητα!
Παντού κυριαρχεί η ζήλια και η ανασφάλεια
Ζήλια, θυμός και καυγάδες στα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά ζητήματα. Αφήστε στην άκρη τα «φαντάσματα» και μην δημιουργείτε διαρκώς καταστάσεις που δεν ισχύουν λόγω της ανασφάλειας σας. Πρέπει να μάθετε να έχετε πίστη στον άλλο και να απολαμβάνετε τις επιτυχίες του πάνω στην καριέρα. Να θυμάστε ότι το μέλλον της σχέσης είναι στο χέρι σας.
anapnoes.gr : ta klassika provlhmata se mia sxesh kai pws lunontai 4 Τα κλασικά προβλήματα σε μια σχέση και πώς λύνονται!
Τσακωμοί για τις δουλειές του σπιτιού
Ποιος θα σιδερώσει τα ρούχα και ποιος θα πλύνει τα πιάτα; Πρόκειται για μια κοινή «συζήτηση» σε κάθε σπίτι, η οποία συχνά οδηγεί το ζευγάρι προς τα νεύρα και την αγανάκτηση. Για να ξεπεράσετε το πρόβλημα, κάντε μια λίστα με τις δουλειές που δεν βλέπετε ως αγγαρείες και χωρίστε τις υποχρεώσεις, ώστε να μην μπαίνουν ανάμεσα σας!
Αλλάζουν οι προτεραιότητες της ζωής σας
Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην αλλάζει με το πέρασμα του καιρού, αφού άλλες απόψεις είχατε πέρυσι και άλλες θα έχετε του χρόνου. Έτσι, αλλάζει και ο σύντροφός σας. Πρέπει να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές και να αφιερώσετε λίγο χρόνο στη σχέση σας. Συζητήστε για τα ενδιαφέροντα ή τις πεποιθήσεις σας… γιατί στο τέλος θα ξυπνήσετε μαζί με έναν άγνωστο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...