Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

6 ιδέες για να δημιουργήσεις μία μοναδική τραπεζαρία!

6 ιδέες για να δημιουργήσεις μία μοναδική τραπεζαρία!


Μπορεί να είναι πρόκληση να διακοσμήσεις την τραπεζαρία σου. Πάρε μερικές ιδέες για το τι μπορείς να κάνεις σε αυτό το "δύσκολο" δωμάτιο και δημιούργησε έναν χώρο στον οποίο θα θέλεις να περνάς περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σου και τους φίλους σου. 
Όμορφος φωτισμός
trapezaria1
Μπορείς να δώσεις στυλ στην τραπεζαρία σου παίζοντας με τον φωτισμό της. Τοποθέτησε στο ταβάνι περίεργα φωτιστικά ή βάλε φώτα σε διάφορά σημεία διαφορετικών στυλ και σχημάτων. 
Είδη τέχνης
trapezaria2
Λόγω του ότι τα έπιπλα στις τραπεζαρίες τοποθετούνται στο κέντρο του δωματίου, υπάρχει αρκετός χώρος στους τοίχους για να βάλεις όμορφους και μεγάλους πίνακες. 
Διαφορετικών σχεδίων καρέκλες
trapezaria3
Μην κολλάς στις κλασικές καρέκλες τραπεζαρίας. Επέλεξε κάτι πιο πρωτότυπο και εντυπωσιακό για να δώσεις ένα παραπάνω στυλ στο χώρο. 
Κάτι για να ξεκινήσει η συζήτηση
trapezaria4
Δώσε στους καλεσμένους σου την ευκαίρια να ξεκινήσουν τη συζήτηση σχολιάζοντας τη διακόσμηση της τραπεζαρίας σου. Ένα περίεργο φωτιστικό, μία ιδιαίτερη βιβλιοθήκη ή μερικές φωτογραφίες μπορούν να βοηθήσουν στο να σπάσει ο πάγος. 
Δημιουργός καλής διάθεσης
trapezaria5
Δημιούργησε έναν ζεστό χώρο που ενθαρρύνει εσένα και τους καλεσμένους σου να αποκτήσετε καλύτερη διάθεση. Βάψε το δωμάτιό σου με ένα όμορφο χρώμα και τοποθέτησε κεριά σε διάφορα σημεία για να απολαμβάνεις το φαγητό σου με την αγαπημένους σου υπό το ρομαντικό φως των κεριών. 
Μία επιφάνεια σερβιρίσματος
trpazaria6
Διευκόλυνε τον εαυτό σου φτιάχνοντας μία επιφάνεια όπου μπορείς να έχεις τα διάφορα φαγητά  που θα σερβίρεις έτσι ώστε να μην τρέχεις κάθε λίγο και λιγάκι στην κουζίνα. Ένας μπουφές που κλείνει είναι ιδανικός για αυτή τη δουλειά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...