Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

7 τρόποι για να ξυπνήσεις φρέσκια, ανανεωμένη και με τέλεια μαλλιά!

7 τρόποι για να ξυπνήσεις φρέσκια, ανανεωμένη και με τέλεια μαλλιά!


Με αυτά τα εύκολα νυχτερινά beauty tricks μπορείς να νικήσεις τα μπερδεμένα μαλλιά, το ξηρό δέρμα και τη θαμπή επιδερμίδα. Και πάνω από όλα θα μπορείς με ειλικρίνια πλέον να πεις: "Δεν έκανα κάτι. Έτσι ξύπνησα!"
1. Ενυδατώσου
Το ακούς όλη την ώρα αλλά το νερό είναι το τελευταίο πράγμα που θα έπρεπε να πίνεις το βράδυ (και το πρώτο το πρωί). Το να πίνεις πολύ νερό καθημερινά δε θα βελτιώσει μόνο την υφή της επιδερμίδας σου αλλά θα αυξήσει και τα επίπεδα της ενέργειάς σου, θα δυναμώσει το ανοσοποιητικό σου σύστημα και θα σε κάνει γενικά να νιώσεις πολύ καλύτερα. Πίνοντάς το, μάλιστα, πριν πέσεις για ύπνο αυτό έχει χρόνο να φτάσει κάθε μέρος του σώματός σου. 
2. Φρέσκαρε τις ρίζες σου
Το να λούζεις τα μαλλιά σου κάθε πρωί μπορεί να είναι ανανεωτικό αλλά σπαταλάει το χρόνο σου και δεν κάνει καθόλου καλό στα μαλλιά σου. Το πολύ πλύσιμο μπορεί να στεγνώσει τα μαλλιά σου από τα φυσικά έλαια και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που δεν μπορείς να τα φτιάξεις τα πρωινά που πετάνε εδώ και εκεί. Προσπάθησε να βάζεις λίγο ξηρό σαμπουάν από το βράδυ. Όσο το σώμα σου ζεσταίνεται ενώ κοιμάσαι τα έλαια των μαλλιών σου θα απορροφηθούν από το ξηρό σαμπουάν και θα ξυπνήσεις με φρέσκα και καθόλου μπερδεμένα μαλλιά. 
3. Λάμψε
Ανάμειξε λίγο self tanner (για τεχνητό μαύρισμα) με την ενυδατική κρέμα νυχτός σου για να ξυπνάς με λίγη λάμψη παραλίας το επόμενο πρωί. 
4. Απάλυνε τα χέρια και τα πόδια σου
Παρόλο που πρόκειται για ένα πολύ απλό tip είναι πολύ σημαντικό καθώς τα χέρια μας λένε πως είναι το πρώτο πράγμα που γερνάει. Ενυδατώνοντας τα χέρια και τα πόδια σου δε θα χαλαρώσεις μόνο αλλά θα κάνεις τις συγκεκριμένες περιοχές να δείχνουν πολύ καλύτερες από  ότι έδειχναν το προηγούμενο απόγευμα. 
5. Αποβραδίς μάσκα
Γιατί να μην αφήσεις το πρόσωπό σου να δεχτεί τα πλεονεκτήματα μίας καλής μάσκας πριν πέσεις για ύπνο; Κάνοντας μία καλή μάσκα παίρνεις όλα τα συστατικά που θα κάνουν πιο φωτεινή, θα ενυδατώσουν και θα θρέψουν βαθιά την επιδερμίδα σου. Όσο κοιμάσαι το σώμα σου θα ζεσταθεί και θα επιτρέψει στη μάσκα να απορροφηθεί καλύτερα από το πρόσωπό σου.
6. Κοιμήσου σε σατέν ή μετάξι
Ήρθε η ώρα να πεις αντίο στα μπερδεμένα μαλλιά και τις γραμμές στο πρόσωπό σου. Για να το πετύχεις αυτό προτίμησε να κοιμάσαι σε μαξιλαροθήκες που είναι από σατέν ή μετάξι καθώς αυτές θα επιτρέψουν στο κεφάλι και το πρόσωπό σου να κινούνται χωρίς αντίσταση πάνω στο μαξιλάρι. 
7. Κοιμήσου ανάσκελα
Αν κοιμάσαι μπρούμυτα ίσως είναι καλό να το ξανασκεφτείς. Αυτή η στάση μπορεί να δημιουργήσει σακούλες και μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου. Το καλύτερο είναι να κοιμάσαι ανάσκελα καθώς με αυτόν τον τρόπο δε θα έχεις ανεπιθύμητα πρηξήματα κάτω από τα μάτια σου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...