Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Οι τελευταίες ημέρες ενός χρήστη ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ μέσα από τα μάτια της μάνας του!

28 Αυγούστου 2014
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Οι τελευταίες ημέρες ενός χρήστη ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ μέσα από τα μάτια της μάνας του!
Η μητέρα του δημοσιοποίησε τις εικόνες ελπίζοντας ότι οι τελευταίες στιγμές του αγώνα του γιου της κατά τους τελευταίους μήνες της ζωής του, θα αποτρέψουν μελλοντικούς χρήστες.
Αυτές οι συγκλονιστικές εικόνες δείχνουν τις τελευταίες ημέρες ενός φοιτητή ο οποίος έπεσε σε κώμα από υπερβολική δόση μεθαδόνης αφού ήταν εθισμένος στα παυσίπονα και πέθανε μόλις μια εβδομάδα αφού γιόρτασε τα 22α γενέθλιά του.
Ο Kealan Burke ήταν στη δεύτερη χρονιά του στο Πανεπιστήμιο του Ulster στη Βόρεια Ιρλανδία, όταν έμεινε φυτό μετά τη λήψη του υποκατάστατου της ηρωίνης για ένα χρόνο.
Ο μαθητής που ξεκίνησε το κάπνισμα κάνναβης όταν ήταν 17, είχε συλληφθεί από την αστυνομία για τη λήψη έκσταση ενώ ήταν εθισμένος σε συνταγογραφούμενα φάρμακα - συμπεριλαμβανομένης της διαζεπάμης - από τη στιγμή που ήταν 21 ετών.
Η μητέρα του δήλωσε: «Έμεινε τετραπληγικός, είχε ακράτεια, δεν μπορούσε να δει ή να ακούσει ακόμα και να καταπιεί. Πιστεύω ότι τελικά δεν ήταν σε θέση να αισθανθεί τίποτα.»
Τον τελευταίο χρόνο της ζωής του τον πέρασε σε ένα οίκο ευγηρίας...
Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...