Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

To περπάτημα σου μπορεί να μαρτυρήσει αν έχεις τακτικά οργασμούς!

To περπάτημα σου μπορεί να μαρτυρήσει αν έχεις τακτικά οργασμούς!


Νέα έρευνα αποκαλύπτει τα… μυστικά της σεξουαλικής σου ζωής…

Αν κάποιος είναι παρατηρητικός, σίγουρα μπορεί να καταλάβει μόνο από τον τρόπο που περπατάς αν απολαμβάνεις το σεξ, φτάνοντας στην κορύφωση.
Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν Βέλγοι ερευνητές που μετά από μελέτη πάνω στο περπάτημα γυναικών στο δρόμο, διαπίστωσαν ότι είναι δυνατό να προβλέψουν με ακρίβεια ποιες από αυτές έχουν τακτικά κολπικούς οργασμούς κατά τις σεξουαλικές τους συνευρέσεις.
Για τις ανάγκες της έρευνας, οι επιστήμονες βιντεοσκόπησαν γυναίκες -για τις οποίες είχαν ήδη συγκεντρώσει πληροφορίες για την σεξουαλική τους ζωή- να περπατούν στον δρόμο. Στην συνέχεια έδειξαν σε ομάδα ειδικών σεξολόγων τα εν λόγω βίντεο. Οι σεξολόγοι δεν είχαν καμία γνώση για την σεξουαλική ζωή των γυναικών αυτών. Οι ερευνητές τους ζήτησαν να κρίνουν βάσει του περπατήματος των γυναικών, αν και ποιες από αυτές έχουν τακτικά οργασμούς στο σεξ.
Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι οι σεξολόγοι ήταν σε θέση να προβλέψουν με ακρίβεια της τάξης του 81,25% ποιες γυναίκες έχουν οργασμούς, κρίνοντας μόνο τον τρόπο που περπατούν!
Είναι ήδη γνωστό ότι οι οργασμοί μπορούν να χαλαρώσουν συγκεκριμένες ομάδες μυών στην πυελική περιοχή, αλλάζοντας έτσι τον τρόπο περπατήματος της γυναίκας. Οπότε και οι αναλύσεις των ειδικών έδειξαν ότι η μεγαλύτερη περιστροφή της πυέλου και της σπονδυλικής στήλης, καθώς και το μήκος του διασκελισμού μπορεί να είναι χαρακτηριστικό του βαδίσματος των γυναικών που βιώνουν τακτικά κολπικούς οργασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...