Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Πόσο ταιριάζετε; Μάθε την αλήθεια με ένα τεστ!

Πόσο ταιριάζετε; Μάθε την αλήθεια με ένα τεστ!

Ανακαλύφθηκε ένα πρωτότυπο τεστ που αξιολογεί τη… χημεία μεταξύ δύο συντρόφων.

Όχι, δεν θα αναρτήσουμε ακόμα ένα «ψυχολογικό» που σύμφωνα με τις απαντήσεις σου θα σου αποκαλύψει αν πρέπει να χωρίσεις!
Αυτή τη φορά οι επιστήμονες βάζουν τα πράγματα στη θέση τους και δημιουργούν ένα DNA τεστ που αποκαλύπτει πραγματικά αν και κατά πόσο ένα ζευγάρι ταιριάζει. Το συγκεκριμένο τεστ, που δημιούργησε η καναδική εταιρία Instant Chemistry, βασίζεται στα γενετικά αλλά και τα ψυχολογικά χαρακτηριστικά του ζευγαριού και αξιολογεί τη… χημεία μεταξύ των δύο συντρόφων.
Συνδυάζοντας βιολογικούς και ψυχολογικούς δείκτες, το τεστ καθορίζει κατά πόσο το ζευγάρι είναι συμβατό.Χρειάζεται αρχικά ένα δείγμα DNA, το οποίο λαμβάνεται απλώς και μόνο με μια σταγόνα σάλιου. Τα δείγματα από τους δύο συντρόφους αποστέλλονται στο εργαστήριο για ανάλυση.
Η βαθμολογία στο τεστ βιο-συμβατότητας καθορίζει κατά πόσο ταιριάζει το ζευγάρι και βοηθά να εντοπιστούν τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία της σχέσης. Ταυτόχρονα, τα ζευγάρια μπορούν επίσης να συμπληρώσουν ένα online ψυχολογικό τεστ ώστε τα αποτελέσματα να είναι πιο ολοκληρωμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...