Σάββατο 4 Μαΐου 2013

El Celler de Can Roca: το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο


Το εστιατόριο «El Celler de Can Roca» βραβεύτηκε ως το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο για το 2013 από το βρετανικό περιοδικό «Restaurant Magazine».



Την τιμητική διάκριση του Καλύτερου εστιατορίου για το 2013 απένειμε το Βρετανικό περιοδικό «Restaurant Magazine» -που κάθε χρόνο βραβεύει τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου- στο ισπανικό «El Celler de Can Roca».
Σύμφωνα με τους κριτές, το συγκεκριμένο ισπανικό εστιατόριο προσφέρει μοναδικές γεύσεις και εξαιρετική φιλοξενία. Το «El Celler de Can Roca» βρίσκεται στην Χιρόνα της Ισπανίας και ιδρύθηκε το 1986 από τα αδέλφια Roca. Head Chef είναι ο Joan Roca.
Το εστιατόριο βρισκόταν πέρυσι στην 2η θέση της λίστας και φέτος κατάφερε να κερδίσει το δανέζικο «Noma» και τον chef του Rene Redzepi, που τα τελευταία 3 χρόνια κρατούσαν σταθερά το βραβείο του Καλύτερο εστιατορίου στον κόσμο. Το «El Celler de Can Roca» μπήκε για πρώτη φορά στη λίστα του περιοδικού πριν από 8 χρόνια.
Το μοναδικό ελληνικό εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, η Σπονδή συγκαταλέγεται και φέτος, για δεύτερη φορά, ανάμεσα στα καλύτερα 100 εστιατόρια του κόσμου σύμφωνα με τα ετήσια βραβεία, καταλαμβάνοντας την 97η θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...