Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

8 ατάκες για να σου θυμίσουν πόσο δυνατή είσαι

Όταν έχεις μια δύσκολη μέρα, χρειάζεσαι λίγη θετική ενέργεια για να τα βγάλεις πέρα.
Κάθε αρχή - της εβδομάδας - και δύσκολη. Οι Δευτέρες δεν είναι πολύ αγαπημένες μας, αλλά ανεξαρτήτως μέρας, πάντα μπορείς να χρησιμόποιησεις λίγο παραπάνω woman power και θετική σκέψη.

Ακολουθούν 8 ατάκες που βγήκαν από διάσημα γυναικεία χείλη, για να σου θυμίσουν πως ανεξάρτητα με το πόσο δύσκολή μπορεί να είναι μια μέρα, εσύ πάντα έχεις τη δύναμη να τα βγάλεις πέρα. Γιατί αν δεν ξέρουν αυτές οι γυναίκες τι θα πει να είσαι γυναίκα, τότε ποιες ξέρουν;
Γιατί έτσι είναι μ' εμάς τις γυναίκες, θέλουμε λίγο πατ-πατ στα δύσκολα, για να θυμηθούμε πόσο σπουδαίες είμαστε.
Margaret Thatcher
thatcher


Αν κάτι πρέπει να ειπωθεί, να το αναθέσεις σ' έναν άντρα. Αν όμως πρέπει να γίνει, τότε πες το σε μια γυναίκα.
Diane von Furstenberg
dvf


Δεν έχω γνωρίσει καμία γυναίκα που να μην είναι δυνατή, απλά μερικές φορές δεν το αφήνουμε να φανεί. Μετά γίνεται κάτι τραγικό και ξαφνικά όλη αυτή η δύναμη βγαίνει προς τα έξω. Αυτό που θέλω να πω είναι να δείχνουμε τη δύναμή μας νωρίτερα, για να προλάβουμε την τραγωδία.
Μadonna
madonna

Είμαι σκληρή, φιλόδοξη και ξέρω ακριβώς τι θέλω. Αν αυτό με κάνει σκύλα, ας είναι.
Μaya Angelou
angelou



Moυ αρέσει να βλέπω ένα νέο κορίτσι να βγαίνει έξω και να αρπάζει τον κόσμο απ' τον γιακά. Η ζωή είναι σκληρή. Πρέπει να βγεις έξω και να μη μασάς!
Amelia Earhart
amelia


Oι γυναίκες, όπως κι οι άντρες, θα πρέπει να προσπαθούν να πετύχουν το ακατόρθωτο και όταν δεν το πετυχαίνουν, η αποτυχία τους αυτή θα έπρεπε να είναι πρόκληση για όλους τους υπόλοιπους.
Αnita Roddick
anita roddick


Αν νομίζεις ότι είσαι πολύ ασήμαντη για να επιβληθείς, δοκίμασε να πας για ύπνο μ' ένα κουνούπι.
Diana Ross
dianaross


Αντί να κοιτάζω το παρελθόν, βάζω τον εαυτό μου 20 χρόνια μπροστά και προσπαθώ να δω τι πρέπει να κάνω τώρα, ώστε να έχω φτάσει εκεί τότε.
Μichelle Obama
michelle
Eίμαι ένα παράδειγμα για το τι μπορεί να συμβεί όταν τα κορίτσια μεγαλώνουν με την αγάπη και τη φροντίδα των ανθρώπων γύρω τους. Στο περιβάλλον μου είχα πάντα εκπληκτικές γυναίκες που μου δίδαξαν τι θα πει να είσαι η ήρεμη δύναμη και να έχεις αξιοπρέπεια.
Πηγή ladylike.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Είναι αδύνατον..