Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Τι επικοινωνείτε στους άντρες από τον τρόπο που ντύνεστε;

SEX AND THE CITY
Το ντύσιμο σας, η στάση του σώματος σας, και γενικότερα η εξωτερική σας εμφάνιση στέλνουν κάποια μηνύματα. Έχετε αναρωτηθεί πως ερμηνεύονται αυτά από τους άντρες;
Στο μυαλό των αντρών τα πράγματα είναι λίγο πιο κατηγοριοποιημένα και ξεκάθαρα. Δείτε παρακάτω τι σκέφτονται για εσάς ανάλογα με το ντύσιμο σας και πως σας προσεγγίζουν:
 Ένα τολμηρό ντύσιμο: Η επιλογή του να τολμήσετε να φορέσετε μια mini φούστα, σε συνδυασμό με ένα σέξι τοπ το οποίο αναδεικνύει την πλάτη σας και το ντεκολτέ σας, πιθανότατα να παρεξηγηθεί από έναν άντρα. Η αλήθεια είναι πως η επιλογή αυτή δείχνει ότι θέλετε μια περιπετειώδη βραδιά γεμάτη ένταση και πάθος.
• Ένα πολύ σέξι mini: Αν επιλέξετε ένα εξεζητημένο look υπάρχει κίνδυνος να χαρακτηριστείτε ως ψηλομύτα που θέλει να προκαλέσει τα βλέμματα.
• Ένα executive ντύσιμο: Αν το ντύσιμο του γραφείου σας έχει επηρεάσει τόσο την προσωπική σας ζωή που το υιοθετείτε και στις βραδινές σας εξόδους, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. Οι άντρες σας αντιμετωπίζουν ως ψυχρές και απόμακρες παρουσίες. Δύσκολα θα έρθουν να σας μιλήσουν γιατί τους τρομάζει το αυστηρό σας look.
 Cool και casual look: Κάνετε την ανατροπή. Στους άντρες στέλνετε ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης και ενός άνετου ανθρώπου που είναι ανοιχτός να μιλήσει και να επικοινωνήσει. Οι άντρες ωστόσο θα δυσκολευτούν να έρθουν να σας μιλήσουν. Ποιος είναι ο λόγος; Συνήθως, το style αυτό το υιοθετούν οι γυναίκες που είναι ήδη σε σχέση και έχουν μια καλή σεξουαλική ζωή. Η ισορροπία αυτή στην ζωή σας φαίνεται.
• Το εναλλακτικό style: Συνήθως, οι γυναίκες που επιλέγουν αυτό το dress code είναι πιο άνετες και χαλαρές με μια διαφορετική φιλοσοφία για την ζωή. Ο τρόπος σκέψης τους πλησιάζει την αντρική σκέψη στα θέματα του σεξ. Για το λόγο αυτό έχετε πολλές πιθανότητες να σας πλησιάσουν για μια όμορφη και χαλαρή βραδιά.
• Η Diva: Η γυναικά που τρομάζει πιο πολύ τους άντρες. Διότι ξέρει ότι είναι όμορφη, με τρομερή αυτοπεποίθηση κάτι που δυσκολεύει να την πλησιάσουν, από φόβο μην τους απορρίψει. Αν κάποιος δείξει το θάρρος να σας μιλήσει, σίγουρα δεν επιθυμεί περισσότερα για το βράδυ, από το να πάρει το τηλέφωνο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...