Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Οι 5 λόγοι που ένας άντρας κερατώνει μια γυναίκα (για γυναίκες)


Οι λόγοι αυτοί πολλές φορές είναι διαφορετικοί από τους λόγους που οι γυναίκες κερατώνουν τους άντρες. Λοιπόν .... οι άντρες κερατώνουν τις γυναίκες για τους εξής λόγους:

Για το κρεβάτι
Πολλοί άντρες φαίνεται ότι δεν μπορούν να αντισταθούν ακόμα και στον πιο μικρό πειρασμό. Έτσι ... μπορεί να διακινδυνεύσουν να χαλάσουν μια σχέση μόνο και μόνο για να περάσουν καλά ένα βράδυ. Βέβαια δεν ανήκουν όλοι οι άντρες σε αυτήν την κατηγορία. Αν έχετε έναν άντρα που πιστεύετε ότι δεν θα δίσταζε να χαλάσει τα πάντα απλά και μόνο για να περάσει καλά, τότε μάλλον πρέπει να του πείτε εσείς πρώτες το αντίο, το οποίο έτσι και αλλιώς θα έρθει κάποια στιγμή. 

Ψυχολογική πίεση
Η γκρίνια, οι συνεχείς καυγάδες, κ.τ.λ. φορτίζουν αρκετά έναν άντρα. Πολλοί άντρες προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα κουβεντιάζοντας, με αγκαλιές ή και με φιλιά. Υπάρχουν όμως και μερικοί άντρες που προσπαθούν να βρουν λύση στα προβλήματά τους μέσα από μια παράλληλη σχέση. Αυτοί οι άντρες είναι κατά κάποιο τρόπο "λιποτάκτες" και μόλις συναντήσουν τα πρώτα προβλήματα στη σχέση προτιμούν να την εγκαταλείψουν ή να κάνουν μια παράλληλη σχέση.

Για την αύξηση του εγώ τους
Υπάρχουν πολλοί άντρες οι οποίοι σκέφτονται εντελώς εγωκεντρικά. Αυτό σημαίνει ότι βλέπουν τις γυναίκες απλά σαν μια ακόμη κατάκτηση που ανυψώνει το εγώ τους. Αν έχετε πετύχει έναν τέτοιο άντρα, τότε μάλλον θα πρέπει να κοιτάξετε το μέλλον σας χώρια διότι αν μείνετε κοντά σε έναν τέτοιο άντρα απλά δεν θα περάσετε καλά στη ζωή σας. Οι άντρες αυτοί φέρονται κυριολεκτικά σαν κοκόρια που ψάχνουν συνεχώς καινούριες κότες.

Για επιβεβαίωση
Άλλος ένας λόγος που οι άντρες κερατώνουν την αγαπημένη τους είναι η επιβεβαίωση. Πολλοί άντρες είναι στην πραγματικότητα αρκετά ανασφαλείς και προσπαθούν να καλύψουν την ανασφάλειά τους με τις ερωτικές περιπέτειες.

Φόβος της δέσμευσης
Πολλές φορές οι άντρες δεν είναι έτοιμοι να δεσμευτούν. Όταν όμως η σχέση τους γίνει σοβαρή, αυτοί αρχίζουν να "λυγίζουν" με αποτέλεσμα να ψάχνουν να βρουν αλλού γυναίκες για μια πιο εφήμερη και χαλαρή σχέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...