Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Έρχεται αναβάθμιση για το Wii U

Έρχεται αναβάθμιση για το Wii U


Θα μειωθούν οι χρόνοι φόρτισης της κονσόλας και θα προστεθούν νέες λειτουργίες

Όπως ενημέρωσε ο αγαπητός Iwata στο Nintendo Direct της περασμένης εβδομάδας, έπεται σύντομα μεγάλο system update για το Wii U το οποίο θα μειώσει τους χρόνους φόρτισης (loading times) της κονσόλας και θα εισάγει μερικές νέες λειτουργίες, που θα αφορούν κυρίως στην αυτόματη εγκατάσταση software χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να διακόψει το παιχνίδι του. 

Ωστόσο, μια τέτοια αναβάθμιση χρειάζεται προετοιμασία κι έτσι η Nintendo έχει προγραμματίσει έκτακτο maintenance για τις online υπηρεσίες της, το οποίο θα ξεκινήσει σήμερα το βράδυ στις 23:00 και θα τελειώσει περίπου στις 05:00, ξημερώματα Τρίτης. Να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο maintenance δεν θα επηρεάσει μόνο τις υπηρεσίες του Wii U, αλλά και των Wii, 3DS και DS. 

Επίσης ξέρουμε σύμφωνα με επίσημο Facebook post, ότι μετά το update στην Αμερική, θα γίνει το launch του Wii U Virtual Console. Υποθέτουμε πως θα τιμηθεί δεόντως και η Ευρώπη σύντομα.

Πηγή: thegang.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...