Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Ποιοι άντρες σου ταιριάζουν καλύτερα βάση των εξωτερικών χαρακτηριστικών σου;



Πολλές φορές βλέπουμε ζευγάρια να κυκλοφορούν έξω στο δρόμο, τα οποία θα λέγαμε ότι ταιριάζουν απόλυτα ο ένας με τον άλλο. Κατά κάποιο τρόπο θα λέγαμε ότι ο ένας φτιάχτηκε για τον άλλον. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν πολλά ζευγάρια που ενώ όσον αφορά το χαρακτήρα φαίνεται ότι τα πηγαίνουν περίφημα, οπτικά θα λέγαμε ότι μπορούμε να παρατηρήσουμε μια ασυμβατότητα. Για παράδειγμα υπάρχουν ζευγάρια στα οποία ο άντρας είναι ένας πανύψηλος τύπος, ενώ η γυναίκα θα λέγαμε ότι δεν διακρίνεται τόσο πολύ για το ύψος της με αποτέλεσμα να χάνεται μπροστά του. Φυσικά ισχύει και το αντίστροφο δηλαδή υπάρχουν ζευγάρια στα οποία η γυναίκα φαίνεται ότι ξεπερνάει σε ύψος τον καλό της και σε ορισμένες περιπτώσεις αρκετά. Άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το βάρος που πολλές φορές παρατηρούμε ανθρώπους με εντελώς διαφορετικές "διαστάσεις" να σμίγουν μεταξύ τους γεγονός που οπτικά θα λέγαμε ότι δεν ταιριάζει. Για παράδειγμα ένας πολύ εύσωμος άντρας με μια πολύ αδύνατης γυναίκα ή το αντίστροφο. Αλήθεια ... εσύ με ποιους άντρες ταιριάζεις καλύτερα οπτικά με βάση τα δικά σου εξωτερικά χαρακτηριστικά; Εμείς στο ηλεκτρονικό περιοδικό Δυναμική Γυναίκα απαντάμε σε αυτή την κρίσιμη ερώτηση. Ας δούμε λοιπόν ένα ένα μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά καθώς και πώς πρέπει να είναι ο ιδανικός άντρας με βάση τη δική σου εξωτερική εμφάνιση.
 Ύψος Μπορεί να ανήκεις στην κατηγορία των ψηλών γυναικών ή στην κατηγορία των όχι και τόσο ψηλών γυναικών. Όπως και να έχει, υπάρχει ένα ιδανικό ύψος των άντρων (με βάση το δικό σου) που σου ταιριάζει καλύτερα "οπτικά" Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να έχεις σχέση με κάποιον που το ύψος του διαφέρει από το ιδανικό. Απλώς αυτό που λέμε είναι ότι υπάρχει ένα ιδανικό ύψος άντρα (σε σχέση με το δικό σου) σύμφωνα με το οποίο το ζευγάρι φαίνεται πολύ ταιριαστό από οπτικής πλευράς. Το ιδανικό ύψος που του καλού σου λοιπόν είναι 12 εκατοστά ψηλότερος από σένα. Έτσι .. ακόμα και 12 ποντο τακούνι να φορέσεις, ο καλός σου θα έχει ακριβώς το ίδιο ύψος με εσένα. Βάλε λοιπόν όλους τους υποψήφιους γαμπρούς στο κρεβάτι του Προκρούστη και τράβα τα πόδια τους αν είναι πιο κοντά, ή ....... αν είναι πιο μακριά. (Το ύψος 12 εκατοστά προκύπτει με βάση τους μέσους όρους του ύψους των αντρών και των γυναικών). 
Βάρος... Σε προηγούμενο άρθρο του περιοδικού μας αναφέραμε ποιο είναι το ιδανικό βάρος της γυναίκας ανάλογα με το ύψος της. Ποιος όμως είναι το "ιδανικό" βάρος που πρέπει να έχει ο καλός της ανάλογα με το δικό της βάρος. Όπως είναι λογικό, αν είσαι λίγο παχουλή, τότε ταιριάζεις καλύτερα με έναν παχουλό άντρα, ενώ αν είσαι αρκετά αδύνατη ταιριάζεις καλύτερα οπτικά με έναν αδύνατο. Λοιπόν ... το ιδανικό βάρος του άντρα με βάση το δικό σου βάρος είναι να έχει ακριβώς τον ίδιο δείκτη μάζας σώματος με τον δικό σου. Αν για παράδειγμα εσύ έχεις ύψος 1,65 και βάρος 60 κιλά (δηλαδή δείκτης μάζας σώματος = 22), τότε ο άντρας που σου ταιριάζει καλύτερα (οπτικά), έχει ύψος 1,77 και βάρος 70 κιλά (δείκτης μάζας σώματος επίσης 22).
 Αποχρώσεις Μπορεί πολλές φορές να ισχύει αυτό που λένε ότι τα ετερώνυμα έλκονται, ωστόσο θα λέγαμε ότι οπτικά ταιριάζουν καλύτερα τα ομώνυμα. Αυτό σημαίνει ότι οι αποχρώσεις του δέρματός σου, των μαλλιών σου, κ.τ.λ. καλό είναι να ταιριάζουν με τις αποχρώσεις του καλού σου. Γενικά θα λέγαμε ότι οι άντρες είναι ένα με δύο τόνους πιο "σκούροι" από τις γυναίκες αλλά αυτό δεν είναι απόλυτο. Προσοχή ... αυτά που λέμε δεν αφορούν τις προτιμήσεις που πρέπει να έχει μια γυναίκα (Η καθε μία άλλωστε έχει τα δικά τις γούστα). Απλά αναφέρουμε πώς θα βλέπουν το ζευγάρι όλοι οι άλλοι.
 Ντύσιμο Σημαντικό ρόλο στο πόσο ταιριάζει οπτικά ένα ζευγάρι παίζει και το ντύσιμο που επιλέγει. Αν είσαι γυναίκα που με την πρώτη ευκαιρία θέλεις να φορέσεις ένα κομψό φόρεμα που προσδίδει θηλυκότητα και θαυμασμό, τότε μάλλον ταιριάζεις περισσότερο με άντρες που συνηθίζουν να φορούν ένα καλό σακάκι - κουστούμι ή απλώς ένα πουκάμισο με ένα υφασμάτινο παντελόνι. Αν είσαι γυναίκα που σου αρέσει η άνεση και προτιμάς καθημερινά ρούχα όπως για παράδειγμα ένα τζιν, τότε μάλλον σου ταιριάζει ένας άντρας που είναι "χαλαρός" με το ντύσιμό του και προτιμάει και αυτός τη λύση του τζιν ακόμα και για πιο "βραδινές" καταστάσεις.
 Συμβουλή Το σημαντικότερο από όλα (όσον αφορά την επιλογή του γαμπρού), είναι να στηριχτείς στα δικά σου ένστικτά και τη δική σου γυναικεία διαίσθηση. Άλλωστε το να πάρουμε την μεζούρα και να αρχίσουμε να μετράμε το ύψος των υποψηφίων γαμπρών μάλλον είναι λίγο υπερβολικό έτσι δεν είναι;;;;;

 Πηγή: dynamikhgynaika.gr
Πηγή: www.tsixlofoyska.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...