Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Το μικρό αδελφάκι του HTC One έρχεται τον Ιούνιο

Το μικρό αδελφάκι του HTC One έρχεται τον Ιούνιο


Το «HTC M4» αναμένεται με οθόνη 4.3 ιντσών

Ακολουθώντας την επιτυχημένη τακτική της Samsung (βλέπε Galaxy S III mini), η HTC ετοιμάζει μια middle-range εκδοχή του flagship κινητού της. Οι φήμες που προκύπτουν από το σχεδόν πάντα εύστοχο @evleaks, ονοματίζουν την επερχόμενη συσκευή «HTC M4». Δεν θα παίρναμε όρκο για αυτήν την ονομασία, καθώς μας φαίνεται αδιανόητο να έχει τόσο διαφορετικό όνομα ένα κινητό που ανήκει στην οικογένεια του υπέροχου HTC One.

Εμφανισιακά, το M4 δείχνει παρόμοιο με το One. Η οθόνη περιορίζεται στις 4,3 ίντσες (από τις 4,7 του μεγάλου του αδελφού), ενώ παρατηρούμε μια ελαφρά σμίκρυνση των εξωτερικών ηχείων, αλλά και τη μεταφορά του flash της κάμερας στο κέντρο της «πλάτης».

Το @evleaks κάνει λόγο για ανάλυση οθόνης στα 720p και φθηνότερο unibody σασί (μάλλον από αλουμίνιο). Στα υπόλοιπα specs, αναμένεται: Διπύρηνος επεξεργαστής, 2GB RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 1.700mAh. Πιθανότατα το HTC M4 θα διαθέτει κάμερα με τεχνολογία UltraPixel, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν θα είναι η ίδια με την αποτελεσματικότατη κάμερα του One.

H τιμή του θα είναι σαφώς πιο προσιτή από τα 729 ευρώ του One, και η κυκλοφορία του υπολογίζεται στα τέλη Ιουνίου.

Πηγή: thegang.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...