Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Ανακοινώθηκε το λανσάρισμα του Nokia Lumia 928

Ανακοινώθηκε το λανσάρισμα του Nokia Lumia 928


Θα κυκλοφορήσει αρχικά στην αγορά των ΗΠΑ

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν αλλά κι εκείνες που η ίδια είχε διασπείρει, η Nokia ανακοίνωσε κι επίσημα το λανσάρισμα του Lumia 928.

Το πολυσυζητημένο Windows Phone 8 κινητό θα κυκλοφορήσει αρχικά στις ΗΠΑ αποκλειστικά στο δίκτυο της Verizon με αρκετά λογική -για τα specs του- τιμή: χωρίς συμβόλαιο στα 499 δολάρια και με διετές συμβόλαιο μόλις στα 99 δολάρια!

Το Nokia Lumia 928 διαθέτει οθόνη αφής 4,5 ιντσών ανάλυσης 1280x768 pixels στα 334 ppi και τεχνολογίας AMOLED ClearBlack και επίστρωση Gorila Glass 2.

Η κάμερα ξεχωρίζει χάρη στην ανάλυση των 8,7 Megapixel, τον Carl Zeiss φακό, το Xenon και LED flash, τον οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, τη λήψη βίντεο στα 1080p/30fps και βέβαια την πατενταρισμένη τεχνολογία της Nokia PureView, που αποτελεί και το δυνατό της χαρτί στη μάχη των superphones.



Το Lumia 928 βασίζεται στο διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 χρονισμένο στο 1,5GHz, έχει 1GB RAM, 32GB ενσωματωμένης μνήμης και όπως αναμενόταν, συνδέεται σε 4G/ LTE δίκτυα.

Σχεδιαστικά θυμίζει το Lumia 920 και διαθέτει κι αυτό δυνατότητα ασύρματης φόρτισης (αρκεί να έχετε το ειδικό αξεσουάρ), ενώ είναι και αρκετά «δυνατό» στον ηχητικό τομέα με μια συστοιχία τριών high-end μικροφώνων και πολύ καλά ηχεία.



Η Nokia έχει ήδη προγραμματίσει ένα event στο Λονδίνο την ερχόμενη Τρίτη, οπότε αναμένουμε λεπτομέρειες για την ευρωπαϊκή κυκλοφορία και τιμή του Lumia 928.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...