Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Παιδική εργασία ανά τον κόσμο! Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, που ο καθένας πρέπει να δει!

diaforetiko.gr : 2b402 1 Παιδική εργασία ανά τον κόσμο! Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, που ο καθένας πρέπει να δει!
Επί του παρόντος, περίπου 215 εκατομμύρια παιδιά εργάζονται στον κόσμο, πολλά από αυτά με πλήρη απασχόληση. Αυτά τα παιδιά δεν πηγαίνουν σχολείο και δεν έχουν χρόνο για να παίζουν. Πολλά δεν λαμβάνουν τρόφιμα ή κατάλληλη φροντίδα. Έχουν στερηθεί την ευκαιρία να είναι παιδιά.
Περισσότερα από τα μισά από αυτά τα παιδιά είναι εκτεθειμένα στις χειρότερες μορφές παιδικής εργασίας, όπως η εργασία σε επικίνδυνα περιβάλλοντα, η δουλεία, και άλλες μορφές καταναγκαστικής εργασίας, παράνομες δραστηριότητες, όπως διακίνηση ναρκωτικών και πορνεία και ακούσια συμμετοχή σε ένοπλες συγκρούσεις . Παρά τις διάφορες διεθνής διασκέψεις και συνέδρια που λαμβάνουν μέρος κατά καιρούς για την καταπολέμηση των χειρότερων μορφών παιδικής εργασίας, υπάρχει ακόμα η επείγουσα ανάγκη για συντονισμένη δράση σε παγκόσμιο επίπεδο για τον τερματισμό της παιδικής εργασίας.
Οι φωτογραφίες είναι του διάσημου φωτογράφου Steve McCurry, από το άλμπουμ του ”Stolen Childhood. (http://stevemccurry.com/)

diaforetiko.gr :  Παιδική εργασία ανά τον κόσμο! Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, που ο καθένας πρέπει να δει!

diaforetiko.gr : bangladesh 10014 Παιδική εργασία ανά τον κόσμο! Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, που ο καθένας πρέπει να δει!

diaforetiko.gr : burma 10232 Παιδική εργασία ανά τον κόσμο! Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, που ο καθένας πρέπει να δει!

diaforetiko.gr : burma 10283 Παιδική εργασία ανά τον κόσμο! Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, που ο καθένας πρέπει να δει!

diaforetiko.gr : india 10207 1 Παιδική εργασία ανά τον κόσμο! Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, που ο καθένας πρέπει να δει!

diaforetiko.gr : india 10461 1 Παιδική εργασία ανά τον κόσμο! Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, που ο καθένας πρέπει να δει!

diaforetiko.gr : india 10680nf Παιδική εργασία ανά τον κόσμο! Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, που ο καθένας πρέπει να δει!

diaforetiko.gr : india 11398 Παιδική εργασία ανά τον κόσμο! Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, που ο καθένας πρέπει να δει!

diaforetiko.gr : india 11497 Παιδική εργασία ανά τον κόσμο! Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, που ο καθένας πρέπει να δει!

diaforetiko.gr : mali 10024nf2 Παιδική εργασία ανά τον κόσμο! Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, που ο καθένας πρέπει να δει!

diaforetiko.gr : nepal 10031 Παιδική εργασία ανά τον κόσμο! Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, που ο καθένας πρέπει να δει!

diaforetiko.gr : nepal 10045 Παιδική εργασία ανά τον κόσμο! Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, που ο καθένας πρέπει να δει!

diaforetiko.gr : niger 10011nf2 Παιδική εργασία ανά τον κόσμο! Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, που ο καθένας πρέπει να δει!

diaforetiko.gr : pbs6043 kd Παιδική εργασία ανά τον κόσμο! Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, που ο καθένας πρέπει να δει!

diaforetiko.gr : philippines 10017 Παιδική εργασία ανά τον κόσμο! Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, που ο καθένας πρέπει να δει!

diaforetiko.gr : tibet 10013nf Παιδική εργασία ανά τον κόσμο! Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, που ο καθένας πρέπει να δει!

http://www.aragma.gr/diaforetiko.gr : afghn 10025 Παιδική εργασία ανά τον κόσμο! Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, που ο καθένας πρέπει να δει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...