Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Απορρίφθηκε η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ - Δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

Απορρίφθηκε η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ - Δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας
Με 153 ψήφους κατά, 124 υπέρ και 17 παρών η Βουλή απέρριψε την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Έκπληξη προκάλεσε η στάση της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Θ. Τζάκρη, η οποία καταψήφισε την κυβέρνηση. Η Βουλευτής διεγράφη από τον ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Κατά ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή, ΚΚΕ και οι ανεξάρτητοι, Οδ. Βουδούρης, Ν. Νικολόπουλος, Γ. Κουράκος και Ν. Σταυρογιάννης (από τη Νέα ΜΕΡΑ), Π. Μουτσινάς, Θ. Παραστρατίδης και Μ. Μπόλαρης.

Παρών δήλωσαν ΔΗΜΑΡ, Α. Λοβέρδος, Χρ. Αηδόνης, Γ. Κασαπίδης.

Από την ψηφοφορία απουσίασαν οι Ν. Κακλαμάνης (ΝΔ), Μ. Γλέζος (ΣΥΡΙΖΑ), ο ανεξάρτητος Μ. Ανδρουλάκης και οι Ν. Μιχαλολιάκος, Χρ. Παππάς, Γ. Λαγός από την Χρυσή Αυγή.

Η τριήμερη συζήτηση στη Βουλή ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών που διεξήχθησαν σε ιδιαίτερα έντονο ύφος και αντεγκλήσεις μεταξύ του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Ιδιαίτερα έντονη ήταν και η αντιπαράθεση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Α. Τσίπρα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλο.

Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...