Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Γυναικείες σχέσεις: Μήπως ο περίγυρός σου… κριτικάρει τη σεξουαλική σου ζωή;

Γυναικείες σχέσεις: Μήπως ο περίγυρός σου… κριτικάρει τη σεξουαλική σου ζωή;
Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι ο αριθμός των ατόμων που έχεις κάνει σεξ… καθορίζει τις φιλίες σου!
Σε περίπτωση που θέλεις παραπάνω facts για να πεισθείς ότι οτιδήποτε κάνεις στο κρεβάτι σου είναι δική σου δουλειά  και δεν χρειάζεται να δίνεις λογαριασμό σε κανένα, μια νέα έρευνα έρχεται να σου δώσει ακόμα ένα λόγο να κρατάς μόνο για τον εαυτό σου τις σεξουαλικές σου συνήθειες…

fileoks
Η έρευνα του Cornell University απέδειξε ότι οι γυναίκες είναι πολύ αυστηροί κριτές όταν έρθει η ώρα να επιλέξουν τις φίλες τους. Πιο συγκεκριμένα, 9 στις 10 γυναίκες που ερωτήθηκαν για το αν θα έκαναν φίλη τους μια κοπέλα που έχει έντονη σεξουαλική ζωή (έχοντας κάνει σεξ με πάνω από 20 άντρες) , απάντησαν αρνητικά ακόμα και αν αυτή η υποτιθέμενη κοπέλα πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις να γίνει η καλύτερή τους φίλη! 
Οι άντρες συμμετέχοντες στην έρευνα, από την άλλη μεριά, δήλωσαν ότι δεν θα τους επηρέαζε ούτε στο ελάχιστο ο αριθμός ατόμων που έχει κάνει σεξ μια κοπέλα ή ένα αγόρι που θα ήθελαν να κάνουν παρέα.
Παρόμοια έρευνα που είχε γίνει το 2005 είχε τα ίδια αποτελέσματα, με τις έφηβες γυναίκες να δείχνουν πολύ επικριτικές στον τομέα «σεξ» αναφορικά με τις συνομήλικες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...