Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Valkyrie: Το νέο προηγμένο “superhero robot” της NASA που μπορεί να σώσει τη ζωή σου! (βίντεο)


diaforetiko.gr : val head 1386669181699 600x397 Valkyrie: Το νέο προηγμένο superhero robot της NASA που μπορεί να σώσει τη ζωή σου! (βίντεο)
Το νέο robot της NASA ονομάζεται Valkyrie και χαρακτηρίζεται από την υπηρεσία ως ένα…“superhero robot”. Πρόκειται για ένα “ανθρωποειδές” με 45 άξονες κίνησης, αποσπώμενα μπράτσα, αισθητήρες sonar, κάμερες, αλλά και ένα Iron Man-style ”δακτυλίδι λάμψης” στο στήθος του.
diaforetiko.gr : Valkyrie NASA Valkyrie: Το νέο προηγμένο superhero robot της NASA που μπορεί να σώσει τη ζωή σου! (βίντεο)
Όπως αναφέρουν οι κατασκευαστές του, το robot Valkyrie συμβαίνει να είναι… “γυναίκα”, με το όνομά του να παίρνει έμπνευση από τη νορβηγική μυθολογία. Πηγή της ενέργειάς του είναι μία μπαταρία, που μπορεί να αποθηκευτεί σε ένα σακίδιο και προσφέρει μία ώρα ενέργειας.
Είναι αρκετά επιδέξιο, ώστε να μπορεί να εισχωρήσει σε ζώνες καταστροφής και να έχει δυνατότητητες αναζήτησης και διάσωσης. Προς το παρόν είναι τηλεχειριζόμενο, ωστόσο στόχος των κατασκευαστών του είναι σύντομα να καταστεί αυτόνομο.
diaforetiko.gr : Valkyrie NASA 02 Valkyrie: Το νέο προηγμένο superhero robot της NASA που μπορεί να σώσει τη ζωή σου! (βίντεο)
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Valkyrie θα είναι στις 20 Δεκεμβρίου ενάντια στα άλλα robots που θα συμμετέχουν στο DARPA Challenge.
diaforetiko.gr :  Valkyrie: Το νέο προηγμένο superhero robot της NASA που μπορεί να σώσει τη ζωή σου! (βίντεο)
Δείτε ένα video με το νέο superhero robot Valkyrie της NASA

http://www.digitallife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...