Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά! 6 τεχνικά λάθη που κάνουν οι άντρες στην περιοχή

Αυτό το άρθρο δείξε τον στον αγαπημένο σου! Το ίδιο κιόλας βράδυ θα περάσεις καλύτερα...

Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά! 6 τεχνικά λάθη που κάνουν οι άντρες στην περιοχή
Αυτό το άρθρο το γράψαμε για σένα, αλλά για να πετύχει τον σκοπό του πρέπει να διαβαστεί από τον ερωτικό σου παρτενέρ. Στο κείμενο περιλαμβάνονται όσα δεν πρέπει να κάνει το αγόρι σου όταν κατεβαίνει στην περιοχή σου για να σου προσφέρει την απόλυτη ικανοποίηση... Χωρίς πολλά σχόλια ξεκινήστε την ανάγνωση.
1. Μην πλησιάζεις την περιοχή σαν να μας κάνεις χάρη. Μην δείχνεις ότι βαριέσαι και μην προδοθείς ότι το κάνεις για να στο ανταποδώσουμε.

2. Δεν χρειάζεται να το παρακάνεις με το σάλιο σου. Βεβαίως και χρειάζονται, αλλά δεν χρειάζεται να "πνίξεις" την περιοχή. Καμία γυναίκα δεν θα εκτιμήσει την υπερβολή και δύσκολα θα σε φιλήσει αμέσως!

3. Όχι πολύ πηγούνι, παρακαλώ! Η χρήση του πηγουνιού γίνεται προφανώς γιατί πλέον οι άντρες ξέρουν ότι τα γένια τους μας γαργαλούν. Αλλά αν το εκμεταλλευτούν σε μεγάλο βαθμό γίνεται από ερεθιστικό σε ενοχλητικό!

4. Προσοχή με τα χέρια σας! Κάποιος σας είπε ή απλά το κατάλαβες με τις πρώην σου ότι παράλληλα με τη χρήση της γλώσσας καλό είναι να βάλεις στο παιχνίδι και τα μαγικά δάχτυλα. Παρατηρείται, όμως, ένας ιδιαίτερος ζήλος με τα δάχτυλα που στο τέλος φέρνει δυσφορία στη γυναίκα. Με το μαλακό! Κανένας λόγος για extra πίεση.

5. Μην προχωρήσεις στη στάση "69" αν δεν λάβεις πρώτα λεκτική επιβεβαίωση. Αυτή η έκπληξη δεν μας αρέσει. Αν δεν συναινέσουμε μην κάνεις κίνηση να μας μετακινήσεις ούτε να έρθεις πάνω μας.

6. Για έναν περίεργο λόγο όταν μας κοιτάς τη στιγμή που περιποιείσαι την περιοχή μας, το θέαμα είναι λίγο αστείο. Τουλάχιστον μην μας κοιτά με λάγνο ύφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...