Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Πιπεριές γεμιστές με λευκά τυριά


Πιπεριές γεμιστές με λευκά τυριά


Υλικά

  • 1 κιλό μακρόστενες πιπεριές
  • 500 γρ. ανάμεικτα λευκά τυριά (φέτα, ανθότυρο κ.λπ.)
  • 2-3 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Πλένετε καλά τις πιπεριές, κόβετε το κοτσάνι και τις καθαρίζετε από τους σπόρους τους. Τις αλατίζετε ελαφρά, τις αλείφετε με λίγο λάδι και τις ψήνετε για 10’ στο γκριλ να μαλακώσουν κάπως (σε μια άκρη, βάζετε και τα κοτσάνια να ψηθούν και αυτά).
  2. Ανακατεύετε τα τυριά, τα λιώνετε με πιρούνι, προσθέτετε λίγο λάδι, πιπέρι και το μαϊντανό και γεμίζετε με το μείγμα αυτό τις πιπεριές.
  3. Ξαναβάζετε σε κάθε πιπεριά το κοτσάνι της και κλείνετε συγκρατώντας με οδοντογλυφίδες. Τις περιχύνετε με το υπόλοιπο λάδι και τις ξαναψήνετει μέχρι να μαλακώσουν τελείως και να πάρουν ωραίο χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...