Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Τα παιδιά μας είναι ο καθρέπτης μας συγκλονιστικό VIDEO

Το βίντεο που θα δείτε είναι συγκλονιστικό. Δείχνει τους γονείς να ακολουθούνται από τα παιδιά τους, τα οποία επαναλαμβάνουν και κάνουν, ότι ακριβώς και εκείνοι. Είναι αγχωμένος ο μπαμπάς; Είναι αγχωμένο και το παιδάκι. Βρίζει στο δρόμο ο μπαμπάς; Βρίζει και το παιδάκι. Καπνίζει η μαμά; Καπνίζει και το παιδάκι. Χτυπάει τη μαμά ο μπαμπάς; Χτυπάει και το παιδάκι.
Πρόκειται για ένα βίντεο που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει τους γονείς να σεβαστούν την τρυφερή παιδική ηλικία και να μην έχουν συμπεριφορές που θα τις υιοθετήσουν και τα παιδιά. Ένα παιδί για παράδειγμα που βλέπει τον πατέρα του να χτυπάει τη μητέρα του σε καθημερινή βάση, δεν μπορεί παρά όταν μεγαλώσει να χτυπάει και εκείνο γυναίκες. Όχι γιατί είναι κακό, αλλά γιατί για εκείνο είναι κάτι φυσιολογικό.
Ένα κοριτσάκι που βλέπει την μητέρα της μεθυσμένη, να αλλάζει συντρόφους που δεν τις συμπεριφέρονται καλά, όταν μεγαλώσει και εκείνο θα θεωρεί ότι το να μην σου συμπεριφέρεται καλά ο άνδρας είναι κάτι το φυσιολογικό. Το να πίνεις και να σε βρίσκουν στις άκρες του δρόμου, είναι κάτι φυσιολογικό.
Δείτε το βίντεο και σκεφτείτε καλά την επόμενη σας αντίδραση μπροστά στα μάτια του παιδιού σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...