Συστατικά
- 500 γρ. πατάτες
- 4 αυγά βρασμένα
- 200 γρ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- Χυμός ενός λεμονιού
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μία κατσαρόλα με ζεστό νερό βράζεις τις πατάτες.
- Παράλληλα, σε ένα μικρό κατσαρολάκι βράζεις τα αυγά.
- Αφού ολοκληρώσεις τις παραπάνω διαδικασίες, σε ένα μπολ σαλάτας προσθέτεις τις πατάτες και τα αυγά.
- Σε ένα μπλέντερ, προσθέτεις το τυρί, το κεσεδάκι γιαούρτι, το σκόρδο, το ελαιόλαδο και το χυμό ενός λεμονιού. Χτυπάς μέχρι να γίνει ένα μείγμα.
- Περιχύνεις με το μείγμα τις πατάτες και τα αυγά.
- Απολαμβάνεις!
Tip
Μπορείς να την τοποθετήσεις στο ψυγείο και να την απολαύσεις την επόμενη ημέρα, σαν να είναι φρέσκια!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου