Υλικά 1 φέτα (250γρ) 5 κουταλιές γιαούρτι 1 πιπεριά πράσινη καυτερή 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 πακέτο κριτσίνια (της αρεσκείας σας)
Εκτέλεση
Χαράζουμε οριζόντια την πιπεριά και αφαιρούμε τα σπόρια, την κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τη βάζουμε στο μπλέντερ.Σπάμε τη φέτα στο ίδιο δοχείο, βάζουμε το γιαούρτι και το ελαιόλαδο και χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να γίνει μια βελούδινη κρέμα. Συνοδεύουμε το ντιπ μας με κριτσίνια ή μπρουσκέτες ψημένες στην τοστιέρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου