ΥΛΙΚΑ
1 καρβελακι μεγάλο
750 γρ χοιρινές μπουκιές για τηγανιά
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πράσινη
1 πρασο το άσπρο μέρος
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκ σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
Λάδι αλάτι πιπέρι
200 γρ τριμμένα τυριά γκουντα ρεγκατο
Λίγο βουτηρο
Εκτέλεση
Σε μια πλατιά κατσαρόλα βάζουμε λάδι και σωταρουμε το κρέας λίγο λίγο να πάρει χρώμα και από τις δύο μεριές. Μετά αφαιρουμε το κρέας και τριγαρίζουμε το κρεμμύδι το σκόρδο και το πράσο να μαλακώσουν προσθέτουμε και τις πιπεριές και μετά προσθέτουμε το κρέας σβήνουμε με το κρασί αφήνουμε να εξατμιστεί προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και λίγο ζεστό νερό και σιγοβράζουμε μισή ώρα περίπου να μαλακώσει το κρέας και να μείνει μόνο με το λάδι του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου